Otázky na RNG

RNG

Goji je silny zdroj antioxidantov, cerstve a v mraze vysusene ovocie (lyofilizovane)obsahuje aj plno enzymov.
Zialbohu susenim pri zvysenych teplotach a inymi priemyselnymi upravami sa znacna cast zivin strati(vitaminy, enzymi)

RNG

Cordyceps sinensis je silny adaptogen, tj pomaha telu s roznymi situaciami napadnutia a poskodenia, ja osobne ho odporucam najma na poskodenia pluc(zapaly, zaduch), kde podstatne prispieva k regeneracii.
Davkovanie 2x1 gram zhruba.

suz11

Ahoj RNG, chcem sa spýtať na tvoj názor na užívanie Cordycepsu? A čo vravíš na jedenie goji / kustovnice/dakujem

RNG

nina, je to viacmenej jedno, koho produkt pouzijes, ale musi t0o byt reputabilny vyrobca a davka je povedzme 2x20 mg denne, odhadom. To si kazdy musi na sebe vyskusat, lebo je to hodne individualne.
Ja som si ho objednal z tejto stranky

//////////
Naviac nova forma je sublingualna(pod jazyk) a tvrdia, ze ma rychlejsie a ucinnejsie absorbovanie rovno do krvi

Nina26

RNG, NADH prostriedok na zvyšovanie výroby energie v tele je napr. tento? -odkaz odstránený-, alebo ktorý Ty doporučuješ? Dakujem

RNG

ja osobne pouzivam tento
-odkaz odstránený-
kde pridane tocotrienoly su az 50 krat tak ucinna forma vitaminu E, ako tocoferoly

RNG

Klaudi, Coenzym Q 10 alebo ubiquinon sa nachadza vsade v tele,telo ho vytvara hromadu, takze tych extra 10 mg nic zvlastne neprispeje a samozrejme nemoze nijak uskodit.
Ziadne potravinove doplnky nemozu poskodit, ked ich beries v odporucenych davkach, inac by neboli pripustene na volny trh.
Plati totiz na ne to iste prisne kriterium, ako na potraviny-nesmu byt nijak skodlive.

Na lieky su ine kriteria, kde skodlivost je pripustna ak "dobre" ucinky su lepsie ako skodlive.

mirka 23

Klaudi no a v kolkych tabletkach? čo si mysliš, že RNG je 10 tabletiek naraz? Ten Q10 maš velmi slaby, zrejme to maš z našich užasnych lekarni...Doplnky nezaťažuju pečeň, praveže by si mala jesť doplnky, doplnky musia splňať take kriteria ako potraviny.

RNG

Elit, v tej koncentracii je vyborny. Mozes si tych 10 kvapiek aj rozpustit v lyzice vodky a potom zaliat vodou, lepsie sa ti to emulzifikuje(mliecny vzhlad, emulzia), lebo inac ten olej zostane plavat na vrchu

klaudi

rng, upresnujem, ten coenzyme ma 10 mg v jednej tabletke. Mne skor vsak islo o to, ci to moju pecen velmi nezatazuje vzhladom na miernu psoriazu?