Otázky na RNG

RNG

Viktor, mineraly ako horcik=magnezium, vapnik, draslik a podobne uberaju na kyselinach v zaludku=alkalizuju zaludok, kde sa potom veci poriadne netravia.Takze to je tvoj problem a zrejme nemas kyselin navys...
Kazde nove jedlo, doplnok a podobne treba zacat s nizsimi davkami a postupne zvysovat, aby si telo stacilo na to navyknut.

Viktor1234

RNG ešte doplním, že na mňa došla hrozná únava, mám tušenie že je to z toho bromelaínu...momentálne je to už lepšie

Dosko

Ahoj RNG

Písal som ti v téme zdravie CITRICIDAL dňa 6.5.2015 zo sterov mi našli na penise baktérie:

Serratia marcescens

Zlatého stafylokoka

Enterococcus faecalis

Pre odstránenie som to oplachoval Citricidalom a to postupne 1 kvapka do 2 dcl vody a zvyšoval systémom 1 deň 1 kvapka až 10 deň 10 kvapiek do 2 dcl, všetko 2 x denne, chcel som pokračovať až na koncentráciu 12 kvapiek do 1 dcl tak, aby to bolo účinné na tie baktérie ako bolo odporúčané.

Ale na 5 deň som to mal na niektorých miestach na žaludi penisu, okolo trubice a predkožke červené a bolo to trošku citlivé, také červené kruhy preto som prestal s oplachovaním a to začervenanie sa zmenšilo a postupne sa mi ošúpala koža, mám to červené už len minimálne.

Chcel som len informáciu či je to začervenanie bežné pretože tú koncentráciu som ešte nedosiahol a pokračujem v oplachovaní a dnes sa mi to znovu začervenáva ale len okolo otvoru na penise ??

Vopred ďakujem za odpoveď
Dosko

Viktor1234

Ešte vás poprosím názor na dávkovanie čo som si vymyslel:

RÁNO:
Magnézium+Horčík (pred raňajkami)
raňajky (vláknina - ovs. vločky/zelenina)
Bromelín+Probiotiká (po raňajkách)

VEČER:
Selén+Zinok (pred večerou)
Rybí olej s obsahom DHA (po večeri)
Probiotiká (3 hodinový odstup)

Viktor1234

Ešte vás poprosím názor na dávkovanie čo som si vymyslel:

RÁNO:
Magnézium+Horčík (pred raňajkami)
raňajky (vláknina - ovs. vločky/zelenina)
Bromelín+Probiotiká (po raňajkách)

VEČER:
Selén+Zinok (pred večerou)
Probiotiká (3 hodinový odstup)

Viktor1234

RNG začal som s liečbou ako ste mi radili. Najskôr som si dal na obed magnézium a horčík spolu. Včera na večer som užil všetky potravinové doplnky čo ste mi odporučili (bromelaín, zinok, selén, rybí olej DHA a po 3 hodinách na noc probiotiká). Krátko po užití som začal pociťovať ako keby som si dal tých doplnkov akosi moc, mal som mierne kŕče v bruchu. Večer počas spánku som sa stále budil na to, že som mal mierne kŕče. Od rána som akýsi malátny, nohy ma bolia ako keby som mal svalovicu pritom nemám mať z čoho. Užíval som predpísané dávky. Chcem sa spýtať či to nie je pre moje telo príliš vela? Alebo je to normálne pri začiatkoch liečby? Ďakujem

Jozefe

tak som si teda nariedil 60% roztok DMSO ...dávam si to tak 3x denne len na achylovky aby som videl rozdiel...za ako dlho by sa mal prejaviť účinok?Viem že máš skúsenosti s karpálnym tunelom.

RNG

concor ma aj hromadu skodlivych ucinkov, tj osobne by som ho nepral.
Ale doplnky ako magnezium/horcik a specificky na vyrobu energie ako ATP,. PQQ, a ubiquinol mu mozu na to pomoct.
Kto vie, moze to byt len nasledok stresu, a tam radim dnes kazdemu sa destresovat a zaroven napravit spankovy cyklus, kedze tieto dve so sebou uzko suvisia. Ako na to pozri cez Google.sk pod mojim nickom a slovami stres a spanok.

RNG

Rita, na padanie vlasov ma vplyv vyziva.Mozes mat telo podvyzivene, tj vyrabovane tehotenstvom a kojenim a nasledovne , co robia mnohe zeny, snahou zostihliet.
Tj v prvom rade by som adresoval travenie a stravu.
Moze to byt aj hormonalneho povodu, kde by som adresoval najma znizenie hormonu DHT, na co by som pouzil najma jod, selen, zinok a pripadne vitaminy ako B-5 vo vyssich davkach(500 mg plus)