prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Viktor, mineraly ako horcik=magnezium, vapnik, draslik a podobne uberaju na kyselinach v zaludku=alkalizuju zaludok, kde sa potom veci poriadne netravia.Takze to je tvoj problem a zrejme nemas kyselin navys...
Kazde nove jedlo, doplnok a podobne treba zacat s nizsimi davkami a postupne zvysovat, aby si telo stacilo na to navyknut.
Ahoj RNG
Písal som ti v téme zdravie CITRICIDAL dňa 6.5.2015 zo sterov mi našli na penise baktérie:
Serratia marcescens
Zlatého stafylokoka
Enterococcus faecalis
Pre odstránenie som to oplachoval Citricidalom a to postupne 1 kvapka do 2 dcl vody a zvyšoval systémom 1 deň 1 kvapka až 10 deň 10 kvapiek do 2 dcl, všetko 2 x denne, chcel som pokračovať až na koncentráciu 12 kvapiek do 1 dcl tak, aby to bolo účinné na tie baktérie ako bolo odporúčané.
Ale na 5 deň som to mal na niektorých miestach na žaludi penisu, okolo trubice a predkožke červené a bolo to trošku citlivé, také červené kruhy preto som prestal s oplachovaním a to začervenanie sa zmenšilo a postupne sa mi ošúpala koža, mám to červené už len minimálne.
Chcel som len informáciu či je to začervenanie bežné pretože tú koncentráciu som ešte nedosiahol a pokračujem v oplachovaní a dnes sa mi to znovu začervenáva ale len okolo otvoru na penise ??
Vopred ďakujem za odpoveď
Dosko
RNG začal som s liečbou ako ste mi radili. Najskôr som si dal na obed magnézium a horčík spolu. Včera na večer som užil všetky potravinové doplnky čo ste mi odporučili (bromelaín, zinok, selén, rybí olej DHA a po 3 hodinách na noc probiotiká). Krátko po užití som začal pociťovať ako keby som si dal tých doplnkov akosi moc, mal som mierne kŕče v bruchu. Večer počas spánku som sa stále budil na to, že som mal mierne kŕče. Od rána som akýsi malátny, nohy ma bolia ako keby som mal svalovicu pritom nemám mať z čoho. Užíval som predpísané dávky. Chcem sa spýtať či to nie je pre moje telo príliš vela? Alebo je to normálne pri začiatkoch liečby? Ďakujem
Jozefe, definitivne za tyzden-dva musis vidiet rozdiel.
concor ma aj hromadu skodlivych ucinkov, tj osobne by som ho nepral.
Ale doplnky ako magnezium/horcik a specificky na vyrobu energie ako ATP,. PQQ, a ubiquinol mu mozu na to pomoct.
Kto vie, moze to byt len nasledok stresu, a tam radim dnes kazdemu sa destresovat a zaroven napravit spankovy cyklus, kedze tieto dve so sebou uzko suvisia. Ako na to pozri cez Google.sk pod mojim nickom a slovami stres a spanok.
Rita, na padanie vlasov ma vplyv vyziva.Mozes mat telo podvyzivene, tj vyrabovane tehotenstvom a kojenim a nasledovne , co robia mnohe zeny, snahou zostihliet.
Tj v prvom rade by som adresoval travenie a stravu.
Moze to byt aj hormonalneho povodu, kde by som adresoval najma znizenie hormonu DHT, na co by som pouzil najma jod, selen, zinok a pripadne vitaminy ako B-5 vo vyssich davkach(500 mg plus)