Otázky na RNG

RNG

anonym, v dnesnom globalnom svete ludia kupuju z roznych krajin. Nemozes ocakavat, ze by tvoja miestna lekaren mala vsetky potravinove doplnky k dispozicii. Len napr vyrobca NBTY v USA vyraba vyse 20 000 roznych vyrobkov v svojich vyse 15 filialkach po celom svete, ale hlavne v USA, kde je spotreba aj vyroba najvacsia.
A tych spolocnosti su mozno stovky, aj ked nie tak velke ako NBTY.
Firma NOW v susedom predmesti odomna(Boolinbrook)ma napr vyse 2000 vyrobkov.
A kedze nepredava priamo zakaznikom na spotrebu(maloobchod) casto si jej vyrobky musim objednavat od internetovych predajni z inych statov, casto vzdialenych odomna aj vyse 1000 km.
Nuz taky je "blobalny" svet a pomaly ale iste musite aj na Slovensku zacat objednavat aj sukromne z celeho sveta, predajcovia to tam uz robia dlhsie a tak tovary prechadzaju cez viac ruk a cena sa zbytocne navysuje.

logan

Ahoj RNG.Ake doplnky maju vplyv na dlzku telomerov ,viem o l-carnosine a astralagus ake su dostatocne davky a ci su na dlhodobe pouzivanie, Mohol by si napisat nieco o stem cell enhancers,ma to hodnotu tych penazi dakujem

anonym777

chapem ze si odbornik aj biznismen ale cez net nikdy nechodim a chcem nejake pripravky co su dostupne v lekarni

RNG

elvie, botox zabija nervy, takze ti ochabnu z neho miestne svaly.
Pichli ti to tam, kde nemali.
Po niekolkych mesiacoch sa ale jeho ucinok znacne zmensi a nervy dorastu spat.
A s tym sa vratia aj vrasky....
Botox je mimoriadne silny nervovy jed, takze hovorit o "alergii" nan je trochu mimo.

RNG

anonym, pochybujem , ze menovane doplnky dostanes v lekarni

Ja ich kupujem cez internetove predajne
Curcumin najdes medzi koreninami, tak isto dumbier.
Citricidal na Slovensku je, oreganovy olej je tiez ako Candimin, ja osobne ale beriem radsej kapsule, lebo tekuty oreganovy olej prilis pali v hrdle.
Extrakt z olivovych listov, co momentalne obcas pouzivam je zo Swansonvitamins.com

anonym777

pre rng napis mi konkretnejsie ktore s tych veci su najlepsie co si napisal a aby pre lekarnicky to bolo zname ked to budem nahanat v lekarni

evcca

ahoj rng,neviem, ci sa pamatas, ale pisala som ti o mojom nadmernom smade, zistila som, ze mi pomaha ak si dam trosku obycajnej soli a mizne aj smad aj unava.

elviee

Dakujem Rng, asi som na botox alergicka,horsie ze sa mi po nom zatvaraju aj oci,pichli mi to na stahy viecok a je to este horsie.