Otázky na RNG

josephine12

Dobrý deň, v prvom rade, obdiv, za neustále reakcie,na otázky, ktoré sa opakujú a vy ich aj tak stále dookola dávate:) a chcem sa opýtať, došla mi na vašu radu, nattinokinase 2000 FU ,chcela by som informáciu, či jedna tableta denne postačuje, mala som vysoký tlak a po dvoch dňoch užívania 2 tablety denne jednu ráno a jednu okolo 18 hodiny,ho mám výborný :), ani sa mi to nechce veriť, užívam s ním aj selen a vit. C, iron, a l-lysin, tiež len jednu denne a už druhý mesiac raw kidney 3x denne, a lecitín 2x týždenne lyžicu. A ešte otázka, čo by ste mi ešte odporučili pridať na ten kreatinín, ktorý sa teraz pohybuje okolo 350?

Jozefe

Rng mam doma koncentrovany vitamin A.jedna kvapka emulzie ma 15000 IU.Kolko kvapiek brat aby to malo podobny ucinok ako 40 mg izotretinoinu ..vdaka

oriesok.dn

a este by som mala 1 otázku, či Vám niečo hovorí stránka www.benzo.org.uk (je tam k tomu aj preklad)...je to anglická stránka o vysadení AD a benzodiazepínov

oriesok.dn

dakujem RNG,a tie doplnky co si mi doporucil dostať kupiť v lekárni? A ešte mám na Vás jednu otázku, ako som už písala, sú to už 2 mesiace, co som vysadila poslednú tabletu (AD), niekedy mávam také depresívne stavy, ale viac ako to ma trápi hlavne obrovská úzkosť a také ako keby sťahovanie svalstva,ako by som mala dostať epileptický záchvat,ako keby som bola v takom krci (mávam to aj niekoľko krát za deň). Chcem sa len spýtať na Váš názor ak viete, že či to môžu byť ešte abstinenčné príznaky po tých 2 mesiacoch (ešte som zabudla, asi 5 rokov som bola aj na lexaurine, ale ten som vysadila už pred rokom), či to odznie ak to vydržím (niekedy mám pocit ze to nevydrzím,ze sa asi zbláznim), lebo ked pojdem psychiatricke mi povie ze to sú príznaky depresie a nasadí mi naspat lieky a po dvoch mesiacoch bez by som nebola rada,ale niekedy sú tie stavy na nevydržanie (chcela by som otehotnieť). A ten doplnok St. Johns Wort je aj proti úzkosti? Včera som ho prý krát vyskúšala, ale moc nepomohlo. Veľmi pekne ďakujem.

Flatt

RNG ďakujem za odpoveď. Tým pokaziť myslíš odpariť? Oxidáciou etanolu vzniká nejaká iná látka či len alkohol postupne mizne z fľaše?

perla1

Zdravim ta RNG, idem k tebe opat po radu prosim ta odporucas probiotika a vlakninu, aby si clovek udrzal dobre travenie, pozerala som firmu Vemica a tam maju Psylium, Sojovy lecitin, Bifikol, Inulin z cakanky, vsetko je to vlaknina co mam z tohto brat a aj co je vhodne pre dieta na mnozenie probiotik. A ta soja je vobec zdrava? Pise sa vselico,ze radsej sa jej treba vyhybat.. DAKUJEM

RNG

Flatt, alkohol sice sa moze odparit/vyprchat alebo oxidovat, ale ja som pil aj 100 rocny konak, co nebol ani chladeny za tych 100 rokov . Bezne mam v kabinete otvorene flasky , zastuplovane konakov, rumov whiskey, aj niekolko rokov a vobec to na nich nie je poznat. Ale maju obsah alkoholu okolo 40%.
Pod 20% sa mozu kazit uz pomerne rychlo, najma ked maju hromady cukrov.

RNG

Kajulka, arytmia je z roznych dovodov, moze to byt nedostatok kalcia alebo magnezia, tiez kalia(draslik), ale aj z nedostatku alebo nizkej cinnosti mitochondrii(na to je ten PQQ), tiez z fibrinmi pokrytch cievok co nedovolia riadnemu priechodu kyslika do buniek,takze dobre je adresovat preeventivne kazdu z tychto pricin, Tiez bezpecne riedit krv aby malo srdce menej namahy a naviac fibrinolyticke enzymy cistia cievy a rozbijaju aj krvne zrazeniny, na ktore maju hlavne Stredoeuropania zvyseny vyskyt.

Co to moze sposobovat je aj concor, co je beta blocker , ktory rabuje telo o ubiquinol(CoQ-10) aj melatonin, tj oslabuje vyrobu energie a tiez nici spankovy cyklus.
www.lifeextension.com

Na znizenie tlaku staci destresovanie, netreba skodlive chemikalie.

RNG

Oriesok, potravinove doplnky su schvalene ako bezpecne -neskodne/generally safe panelmi lekarov, tj hovorit o skodlivosti, pokial ich nepredavkujes je bezpredmentne. Okrem vitaminov B je pre mozog dobre brat aj rozne ine ziviny, ako lecitin,aspon 1 tyzdenne kopcom polievkovu lyzicu cisteho prasku alebo granulatu, najlepsie slnecnicoveho, co tu radim casto na cistenie ciev, rozne antioxidanty, ako vytazok z hroznovych semien vinpocetine, huperzine, tiez rozne oleje, najlepsie vo forme roznych neprazenych orechov a semien, tj v neznicenom stave. Odporucam ti tiez krill olej, 1.5 az 2 gramy denne.

Flatt

Ahoj RNG, myslíš, že keď je nejaký alkohol dlho načatý (ale v chladničke), dá sa piť aj po niekoľkých mesiacoch alebo ten etanol po dlhej dobe zreaguje na niečo iné a možno škodlivé? Vopred ďakujem za názor.