Otázky na RNG

RNG

Nuz neviem,ci listy tiez obsahuju poznatelne mnozstva lepky,a nakoniec sa jedna o malu kapsulu, ale ked chces mat istotu, ber radsej nieco, co nie je vobec spojene s tymi rastlinami ci zrninami ako napr NSI produkt Probiotic 15-35 alebo Swansonov velmi silny Ultimate probiotics.
Ja som navrhol pre mnohych ten Soil Based pre to, ze ma az 15 roznych kultur a naviac je zdrojom roznych stopovych prvkov. Ja osobne obcas beriem prave tie

Anne

Dobry RNG,

otazocku ohladom probiotik od Sws.
Soil Based Oraganisms vyzeraju celkom lakavo, aj cenovo, len ma trochu zarazili tie wheat grass leafs a oat grass leafs...
Co myslite, pri mojej celiakii, ci radsej neriskovat?
Dakujem pekne.
Anne

RNG

delphia, zvysene Ig G moze byt z roznych dovodov.,Ked ta to znervoznuje, ber 2x500 alebo 2x750 mg (20% oleuropein) extraktu z olivovych listov nejaky cas, pre istotu, a daj si potom znova skontrolovat Ig G v krvi.

RNG

nuz niekolko gramov cesnaku clovek moze zjest denne, tj niekolko tych piluliek s ekvivalentom jeden gram by sa dalo pridat k jedlam denne.

baxo p

Dobry vecer RNG....vcera som mal prosbu ohladom davkovania kapsuliek cesnakoveho vytazku ale nenapisal som Alicin aj na obale je to tak salamunsky napisane...Alicin vytazok cesnaku 1000mg..cesnakovy olej 2,0 mg [ekvivalent 1000mg cerstveho cesnaku |a nic insie tam neni len na co je to dobre...tak ak by si teraz vedel poradit kolko denne bol by som vdacny...dakujem

RNG

nma odstranovanie neziaducich utvarov v tele(cysty, myomy, polypy, hrcky, tumoru...) treba brat telo cistiace enzymi, tj bezne silne traviace enzymi, 1,5 hodiny pred jedlom, aby sa mali cas vstrebat do krvi a cistit telo a nevycerpali sa na pozkladanie jedla v traviacom trakte.
Pod silnymi myslim na priklad tieto alebo rozne ine na trhu, podobne silne:
-odkaz odstránený-

dorisa

Prosím o radu, moj priatel 54 ročný má cystu na obličke, jeho lekárka to vobec nelieči,ani žiadny zákrok nenavrhuje.Objavila sa pred dvoma rokmi a teraz pri preventínvej prehliadke sa zistilo, že je cysta vaščia.

dorisa

Prosím o radu, moj priatel 54 ročný má cystu na obličke, jeho lekárka to vobec nelieči,ani žiadny zákrok nenavrhuje.Objavila sa pred dvoma rokmi a teraz pri preventínvej prehliadke sa zistilo, že je cysta vaščia.