prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Zdravim ta Rng, prosim ta odporucas mat doma inhalator? Mam 5 rocne dieta, ak je v skolke je opakovane chory, hlavne kasel ho trapi. Pozerala som inhalatory OMRON alebo Laika a inhalovat slany roztok alebo Vincentku. Ci to potom nasledne pomoze organizmu a plucam sa rychlejsie regenerovat a lepsie odolavat chorobam,netusim ako to funguje ale pytala som sa par kamaratok ktore mali chore dieta,boli na 3 tyzdennom pobyte v TATRACH a mali tieto inhalacne kury + preplachovali si nos a chorobnost tych deti dost klesla. Aj ja sama som bola v detstve chora a v 5 rokoch ma poslali na mesiac na inhalacie do jaskyn kde sme spali a inhalovali, stav sa mi vyrazne polepsil,chorobnost klesla. Preto rozmyslam ci kupit nejaky inhalator, ci je to podobne ako inhalovanie vzduchu v tatrach pripadne jaskyni.
A nasla som sprej do nosa Mucoviral,je z cervenej morskej riasy, ze zabija virusy v nose s 99% ucinnostou,nepoznas tento produkt? Je mozne ze ta riasa ma taketo ucinky,to by bolo v chripkovom obdobi bomba produkt.
DAKUJEM ZA ODPOVEDE!!!
Ahoj RNG, zaspavam s malym synom pri modrom svetielku ktory mame v zastrcke, syn sa boji, ale vadi to? Aj to male svetielko? Citala som ze sa potom nevyplavi serotonin a clovek je bez naladya nevyspaty,je to pravda?
Potom sa chcem spytat na Koloidnu striebornu vodu, ci nemas nejaky tip z kade objednat,lebo na jednej stranke som citala ze ak je koloidna voda v plastovej flasi,nici sa ,ked prechadza cez skenery,kvoli platbe opat sa nici a ci treba objednat naximalne do 10 alebo 15 ppm. Ja to chcem striekat do oci,do us pri bolesiach hrdla,pripadne ako dezinfekciu na kozu. Dakujem za odpoved
Regeneracia klbovej hmoty je mozna, v prvom rade potrebuje klb namazat, aby sa dalej nevydieral(2 x 1 gram CMO alebo najmenej 2 avokada tyzdenne) lus rozne doplnky na klby( mucosacharidy ako glucosamine, zdroj siry ako MSM, a protizapalove ako napr curcuminoidy, boswelin a podobne.
Zelatina/zivocisna je tiez dobry zdroj klboveho materialu.
dobry den p. RNG, poprs. ta o radu,
Moj kamarat ma zdravotny problem-opotrebovany klb bedrovy-stupen 3 az 4.
Ma tam i medzeru.
Doporucuju mu len vymenu klbu.
Da sa to niako liecit?
dakujem za tvoju odpoved a cas
Ďakujem pekne za odpoveď. Prajem Všetko dobré.
VZV u starsch ludi sposobuje tzv pasovy herpes/shingles, ktory sa moze ale objavit kdekolvek na tele, nie len na pase, a nebezpecne je ked sa vyhadze na tvari, tj blizo mozgu a oci.To bol pripad mojej zeny... preto som do nej naladoval masove davky colostra, monolaurinu chaparalu a chagy
Pf,borelioza, a tweda najma jej prejav neuroborelioza moze priniest ludi doslova do hrobu, ako sa to stalo aj mojej sesternici. Bojovala s nou vyse 15 rokov a ked prestala nbrat doplnky co som jej odporucal a zase sa obratila na lieky (atb) a antidepresiva, tak ju to za par mesiacov [poslalo do hrobu.
Co sa tyka VZV virusu(varicella zoster), ten casto napada nervy aj mozog, najma u starsich ludi, co casto po pasovom herpese uplne zmenia psychologicky profil.
Preto ja be
riem tolko antiviralnych preventivne! Moja zena cez to presla expresne s pomocou mnohych silnych antiviralnych doplnkov a na stastie nemala z toho ziadne nasledky na mozgu ani na nervoch ani na zraku a sluchu. EBV sa prejavuje najma na poskodeni pecene a nervovych obalov, rozne herpesy najma na nervovych obaloch a vystelkov ciev a organov.
Norovirus napr na traviacom trakte, ked vyvola zapaly zaludka a criev, pripadne aj pankreasu. Definitivne znici parietalne bunky tj vyrobu zaludocnych kyselin. Na to trpi dnes hromada ludi, vcitane mna.
Napadla ma zaujímavá myšlienka a už som o tom aj niečo čítal, môžu infekcie ako napr. EBV,CMV, borelióza spôsobiť alebo zhoršiť psychickú poruchu? Niekde som čítal hlavne o borelióze, že môže mať súvis so schizofréniou, môže to tak byť či?? Čo si myslíš?
Napadla ma zaujímavá myšlienka a už som o tom aj niečo čítal, môžu infekcie ako napr. EBV,CMV, borelióza spôsobiť alebo zhoršiť psychickú poruchu? Niekde som čítal hlavne o borelióze, že môže mať súvis so schizofréniou, môže to tak byť či?? Čo si myslíš?
Drobnytrupik, v tele vedia odbudovat rozne tkaniva len enzymy a rozne krvinky, a tie 3 uvedene doplnky sa podielaju na tom odstranovani sami alebo v enzymatickych balickoch co krvinky nosia so sebou.