Otázky na RNG

RNG

Rogina, tema bezala uz mnohokrat, ja radim yam, pupalkovy olej a samozrejme silne enzymi na odstranenie hormonalne zavislych "smetisk" v tele, kam sa myomy radia

Madooza

Dobry den, ja by som sa chcela spytat, ci mozem urobit tinkturu z oregana zaliatim 40% vodkou, nakolko sa mi nedari zohnat cenovo dostupny oreganovy olej (som studentka a moje zdravotne problemy s candidou su ukradnute ako rodicom tak aj lekarom).

Vlastne sa chcem spytat, ci to bude takto ucinne a v akych mnozstvach, dakujem. (Kokosovy olej, citrovital aj celkom slusne probiotika mam.)

boba77

Ahoj RNG, chcem sa ťa opýtať na betain HCl a na enzými na úpravu trávenia. Vždy som mala menšie problémy s pálením záhy. Teraz som už zmenila stravovanie na trochu zdravšie ale s vareným jedlom si vždy dám betain aj enzými.
Potrebujem podporiť trávenie týmito doplnkami aj keď mám na večeru čisto zeleninový/ovocný čerstvý šalát? Pýtam sa to ohľadom toho, že čerstvá zelenina obsahuje vlastné enzými. Či tie doplnky brané so zeleninovým jedlom nie sú zbytočné.

Rogina

D. deň !
Vidím tu príspevky o myómoch. Prosím Vás, stojím pred ťažkým rozhodnutím operovať či nie ? Dá sa pomôcť aj ináč? Môj vek 40, myom 2 ks asi 10 cm x 8cm (čo je dosť). Čo mám užívať a kde to mám kúpiť. Ďakujem Rogina

RNG

Malachi, telo sa snazi vyhodit hlavne znicene rastlinne oleja(vsetko co nie je za studena vytlacene a neupravene alebo oznacene ako panenske), z krotych niektore zlozky tvdrnu a vytvaraju uhry a zapchavaju tukove kanaliky, cim sa vytvoria podkozne hrcky=acne.
Tieto znicene oleje su mylne oznacovane ako "zdrave rastlinne oleje" a rozne natierky, ale najdes ich prakticky aj vo vsetkych hotovych jedlach.
Toto vylucovanie zvysuje hlavne hladina vysoka hormonu DHT, ktory sa da znizit pouzitin zinku, vytazku z korenov zihlavy a inymi.

malachi

mohla by som Vas poziadat o pomoc,neviem sa vo svojom veku(25) zbavit akne.dlhodobo som si tvar potierala aj kasickou kokos.olej+GSE+prask.cukor ale nepomaha,neustale sa mi tvoria hnisave vyrazky ale najma cierne bodky a kamedony,cierne bodky.kozna lekarka mi odporuca len maste ktore moju plet vysusia ale su neefektivne.stravujem sa zdravo,bez masa.

lishka

nie. nakazu a pod. vylucujem. :o)
tvoja zena co nosila take tesne topanky? sak to musia neskutocne nohy boliet.
v lete sa mi to nestava. len v zime. myslim, ze to bude tou zlou cirkulaciou krvi. dakujem za rady. dobru noc.

RNG

Inac to "palenie" moze byt aj nakaza. rozne kozne plesne.
Odporucam na noc natriet nohy kokosovym olejom a striedat topanky, aspon obden, aby sa mohli dokladne vysusit. Pripadne vystriekat roztokom citricidalu alebo oreganoveho oleja(2%)

RNG

lishka, aj moja zena nosila "normalne topanky" a teraz na starost ma deformovane nohy. Vzdy totiz boli o cislo-dve uzsie, nez jej noha...
Pre nu , aj pre ine zeny, je bezne, ze "nove topanky treba rozchodit", tj pouzit vlastnu nohu ako kpyto na roztiahnutie topanok.
Dobre topanky musia byt aspon pol centimetra volne zo vsetkych stran