prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Nedostatok spanku(stress, rozne problemy
od hemoroidov az po rozne nervove)
alergie(vzdusne aj potravinove)
a dedicne charakteristiky,
to vsetko moze sposobovat kruhy pod ocami.
Kazda pricina sa da aspon ciastocne adresovat
Hemoroidy treba cistit a mastit(toaletny papier z kremom, dobre tu oblast vycistit, aj ciastocne dovnutra)
Na stress su destresovacie techniky(thai chi, yoga meditacie, prechadzky s hlbokym branicnym dychanim v tichom prostredi) a doplnky, co zaroven zlepsi spankovy cyklus.
Na alergie vzdusne su quercitin, vitamin C, boswelin a rozne enzymi.
Na spanok pomaha tma v noci a silne svetlo cez den a dostatok melatoninu(da sa aj doplnit alebo pouzit doplnky ako SAM-e, 5-HTP a podobne, ktore zvysia serotonin a tym aj vyrobu melatoninu z neho
Nuz a jednotlive potravinove alergie mozno adresovat alebo prislusnymi enzymami, alebo sa im vyhybat.
dobry den, mam takyto problem: okolo oci mam take tmave hnede kruhy. dole su az po zaciatok licnych kosti a hore mam hnede cele viecka az priblizne po nadocnicove obluky (aspon myslim, ze sa to tak nejako vola). mala som ich sice vzdy, ale neboli az take vyrazne. zhorsovat sa to zacalo asi pred dvomi rokmi a teraz je to uz naozaj velmi tmave. neviete mi poradit cim to moze byt sposobene a co by mi mohlo pomoct?
pekný večer vám prajem RNG :)...
..mám na vás prosbu..potrebovala by som čo najskôr info ohľadne kyseliny mravčej (cez google sa mi nepodarilo nájsť info,ktoré ma zaujíma)..prosím poskytnete mi nejakú vašu email adresu kde by som to mohla s vami prekonzultovať?..nemôžem to riešiť cez forum..prosím odpíšte mi aj ked nesúhlasíte s mojou požiadavkou...certulinka66@azet.sk..mnohokrát vám dakujem
Ahoj RNG
užívam probiotikum a začali sa mi v oblasti brady a nosa objavovať vyrážky prosím ťa je možné aby vznikla nejaká nežiadúca reakcia?:-(
evcca: U človeka so zdravými obličkami nie. Vo veľmi rozsiahlych štúdiách bolo dokázané, že dokonca ľudia, ktorí užívali aspoň 1500mg vitamínu C denne, mali nižšie riziko kameňov než tí, ktorí užívali len 250mg denne.
RNG, je v norme uzivat vitamin C 500mg denne. nemoze to negativne vplyvat na oblicky a tvorbu oblickovych kamenov.
Privela aj dobreho je privela.Ale nemyslim ze sa musis lactobacilov obavat, ich vylucky su najma kyselina mliecna a ta posobi priaznivo na urinarny system.
Inac dam si pauzu na tomto fore, lebo zda sa , ze niektori na mna vyhlasili "otvorenu sezonu" a to zialbohu nemozem dovolit, pretoze si nemozem dovolit aby mi tu niekto ohrozoval charakter.
Mam prilis dobru poziciu a chyr, nez by som to tu co aj najmenej riskoval a zialbohu na otvorenom fore sa tomu neda zabranit.
Takze ma mozete najst napr cez Google.sk v roznych inych prispevkoch, nie vo forme fora pod mojim nickom rng a roznymi zdravotnymi problemami.
Prajem kazdemu dobre zdravie.
no, ja mam taky zvlastny problem, ze odkedy mam tu ureaplazmu, mam aj laktobacily v moci v dost velkom mnozstve uz asi pol roka a neviem sa ich zbavit... a citala som vedecke clanky kde bolo dokazane ze aj laktobacily mozu posobit skodlivo v mocovych cestach...
zuztek, moznych nakaz je hromada, na bakteriee odporucam najma citricidal, na kvasne a plesne carvacrol(z oreganoveho oleja) na viralne chaparal.
Ak je to len streptokok, ten sa da odmyt napr za 3 dni pouzivanim 2 gramov (pol lyzicky) D-manozy kazde 3 hodiny.
Na ureaplazmu urealyticum je ale potrebne pouzivat najma extrakt z olivovych listov alebo Samento(TOA free uncaria tometosa) a to dost dlho, lebo vnutrobunecne parazity ako mykoplazmy sa vedia dobre maskovat v bunkach.
Nuz a plesne a candidu treba nicit najma v crevach, nestaci ich nicit len v urinarnom trakte, v crevach ich je velka vacsina.
RNG, mam este jednu otazku, co je dobre brat na dezinfekciu mocovych ciest (vseobecne proti roznym bakteriam)? Stacia mi tie doplnky ktore beriem na ureaplazmu (extrakt z olivovych listov, vilcacora, NAC), alebo este pridat oreganovy olej, alebo este nieco? dakujem