Otázky na RNG

BUBIKA2003

RNG chcela by som sa opýtať, kde konkrétne by som sa ťa mohla ešte opýtať na konkrétne potravinové doplnky a názvy firiem kde ich zohnať. Písala som Ti na email,na ktorý si mi poslal stránku kde zohnať GSE, ale tam asi nepríjimaš adresované otázky. Zajtra mi má prísť koloidné striebro od pani Machu.Je to veľmi milá pani. Ako ho skladovať keď bude leto aby sa nepokazilo a pri čom nesmie byť. Ešte zháňam GSE roztok aj tablety a oregánový olej.Môžeš mi napísať ako to mám sebe aj dcére dávkovať aj striebro, GSE a oreg.olej aký časový rozostup mám medzi tým dodržať. Čo ešte by sme si mali zaobstarať keď máme dlhodobé problémy čo som Ti písala/nádchy, kašeľ, hlieny,zápal v tele zistený z krvy/
Môžeš mi napísať aj aké probiotiká a kde si ich máme kúpiť u nás predávajú len veľmi slabé a načo všetko sú enzýmy a či ich potrebujeme? ďakujem

RNG

Inac nattokinaza zobrana ustne zacne pracovat tak asi za 2 hodiny a pracuje okolo 8 hodin. Zvlastne je, ze nielenze sama rozpusta fibriny a krvne zrazeniny(tromby)a riedi ciastocne krv ale stimuluje aj vyrobu telesneho enzymu s touto ulohou, plazminu. Tj ucinok je mnohoraky.

RNG

Nattokinaza je doplnok tj berie sa podla potreby a tolko, kolko je treba aby bola krv v poriadkuPoznam viacero ludi, co si nahradila warfarin nattokinazou a ma velmi dobre krvne testy. Kombinacie neodporucam, lebo warfarin ma plno skodlivych ucinkov, ktore sa mozu znasobit branim enzymov. Ale nevidim dovod na warfarin, ked beries nattokinazu alebo ine fibrinolyticke enzymi. Obvykle je to 2000 Fu raz az dva krat za den, ale v pripade hlbokych zilovych tromboz odporucaju prostriedok dokonca, co ma 20 000 FU nattokinazy, plus lubrokinazu a serrapeptazu v obrovskych davkach ktoru odporucaju na odblokovanie ciev(Clot zapper)
www.detoxinternational.com

monika213

Dakujem, RNG, za rychlu a obsiahlu odpoved,este mi celkom nie je jasne, ci nattokinazu treba brat 3x denne alebo 3x tyzdenne? Mozem ju kombinovat s warfarinom, alebo az po jeho vysadeni (co bude najskor za rok...)? Dnesne vysledky protrombhin time (Quick)su 1,26
Vopred dakujem za vas cas,
M.

RNG

Neviem v akej forme si to zelezo zobrala, su formy ako roznofarebne hrdze, ktore sa absorbuju minimalne a su naviac tazke na zaludok. Neobavaj sa o poskodenia z mineraloveho doplnku, aj ked nie je dobreho zlozenia.
Moja zena mala s tych "hrdavych tabletiek(zlty, cierny a cerveny oxid pripadne siran)akurat tak tazky zaludok par hodin a nakoniec ich ani nepotrebovala, pretoze u nej bola malokrvnost z nedostatku B-6 B-9 a B-12 a pokazenej crevnej flory.
Na krv potrebujes aj med, 2 mg denne, a to tiez niekomu chyba.

rena23

Dobry den, mam jednu otazku. Dnes som si dala tbl zeleza 50 mg a az potom som si precitala pribalovy letak, ake je to svinstvo, a ako mi moze uskodit. Bezne si pridavam zelezo v case menstruacie, ale toto som radsej hned hodila do kosa. moze mi aj ta 1 tbl uskodit?

RNG

Nuz ja som naznacil, co by to mohlo velmi pravdepodobne byt a nemam krystalovu gulu, aby som zistil na dialku vo to je. Moze to byt akykolvek zapalovy proces, kedze to zacalo nahle predpokladam ze sa jedna o rychle virusy.Je na to totiz spravny cas(alergie, jar, osdlabenie tela, viralne epidemie)
Nuz ale mozem sa mylit. V kazdom pripade protizapalovy je napr curcumin(curcuminoidym nie praskove korenie) davka je 3x1500 mg curcuminoidov s 10 mg bioperinu na zleposenu absorbciu.
Nuz a treba adresovat aj pricinu, tj zamorenie ci mikroby, co to sposobuju.Najpravdepodobnejsi virusy.
(Teda ked to nie je len nedostatok kalia a magnezia,co mozes velmi lahko zistit tym "dvojbananovym " testom

lulinka989

RNG - to nie su krče v lytkach..ale normalne to bolí..proste celé až ku kolenam...a občas už ma začínajú ruky bolieť..bojím sa aby to nebolo niečo s kosťami..mam veľký strach..

BUBIKA2003

Tak to som nevedela, že to takto na stránke funguje dík za info. Môj email je lubicaliscakova@centrum.sk prosím Ťa, keď budeš mať čas tak mi tam prosím napíš presny názov GSE 250mg tablety, názov GSE roztoku a názov koloidného striebra s ktorým máš skúsenosť či zo stránky iherb.com, alebo ak vieš o nejakej firme zo Slovenska, ktorá má kvalitné koloidné striebro a nie ionové. Neviem čítala som aj niekto písal o striebre, mesosilver, ale neviem aké to je. Ďakujem za email

RNG

Bubika, kazde konkretne rady, kde je co dostat su na tomto fore zakazane ako ze reklama.Takze mi budes muset dat svoju(e-mail)adresu alebo si ma vyhladat na fore napr rng.uforum.sk ktore pre mna vedie jeden z mojich priaznivcov, kde mozem pisat akekolvek zdroje doplnkov bez obmedzenia, lebo sa nejedna o ziadnu reklamu, len o radu kde sa da co kupit vyhodne.
Citricidal originalny(60%) alebo skor GSE(33% citricidal) mozes dostat z hromady zdrojov, najlacnejsie postovne na Slovensko ma Iherb.com
Tam najdes ak GSE liquid (2 a 4 uncove balenia=800 az 1600 kvapiek) a 125 mg a 250 miligramove(12 a 25 kvapkove ekvivalenty tekuteho GSE) kapsule