Otázky na RNG

maria2

Pekny podvecer .Ja by som sa chcela spytat po 4 rokkoch konecne zistili dcere co vlastne ma. Davala som jej ci bola zdrava alebo chora koloidnu striebornu vodu .A aj gse.Ale nejako moc na zlepsenie jej to nepomohlo dychat nemohhla jedine až po olinte .Ale zistili jej chlamydie. teraz neviem co jej davat koloidne striebro z&abera super na uci a oci ..ale na nadchy moc nie ..gse zabera skor dobre na zaludok a travenie ale napriek aj tomu ze ho uzivala zistene mala bacili v krvi stale.Ci aj ked to pila a strekali sme jej to nosa a aj kloktala.Uvazujem na chlorela , spirulina a alebo kokosovy olej ci olivove listy oregano vobec neviem co jej davat na chlamydie..Jedine jej davam chlamydit co som kupila,kapucinku bylinkovu tinkturu,cecko zinok selen imunnoglukany .nadalej jej davam aj vyplach do nosa ale už skor davam gse je lepsie ako strieb. kolid. voda .dakujem za odpoved.

RNG

Nuz takmdalekom by som zase nesiel, ja nakoniec pocuvam na rady lekarov, co normalne absolvovali skoly a maju diplomy, ale dali sa na inaksiu cestu, pouzivanim inych prostriedkov, z ktorych mna osobne zaujumaju najma ucinne potravinove doplnky. No az uz utekam, mam surne roboty.

Simonella

aha, dobre :)
oh, normalne by si mal byt za to plateny :) si uplne ako nejaky doktor. hoc mozno bez titulu.. ale aspon vidime ze ten titul nic neznamena :)

RNG

Nuz ja som bol tak odmala vedeny z domu.Inac viac roznych prispevkov na rozne zdravotne problemy mozes najst aj cez Google.sk uvedenim rng a problemu, napr travenie. To mi usetri cas znova a znova odpovedat na tie iste otazky.

Simonella

tak to je super a obdivuhodne ze sa tomu venujes vo svojom volnom case.. :) nie je vela ludi ktori by ho "zabijali" citanim a vzdelavanim.. a to je skoda

RNG

Nuz mal som rozne zdravotne problemy a bezni lekari mi nevedeli dostatocne pomoct, tak som hladal v literature a nasiel som skupinu alternativnych lekarov, ktori maju ine metody a casto pouzivaju neskodne, ale velmi ucinne potravinove doplnky. A odvtedy si predplacam ich periodika, knihy a je to uz skoro 17 rokov, co to vo volnom case studujem.A kedze som este nie senilny a vzdy som mal dobru pamat, hodne sa z toho na mna nalepilo.

rimi17

Ahoj RNG, uz je to par mesiacov, co som natrafila na Tvoje rady na nete, dost som si toho prestudovala, pomaly si objednavam uz doplnky, zacali sme s manzelom uz aj nieco brat, no zacina toho byt dost a potrebovala by som nejake rady, radsej by som to vsak riesila privatne... Ak je to mozne, tak tu je moj mail: mijusa777@gmail.com Vopred srdecna vdaka.

RNG

Staph. aureas je bezna bakteria, s ktorou si telo obvykle vie poradit s dostatkom probiotik. Vynimka je len jej antibioticky odolna verzia MRSA.Citrocidal/GSE je na nu ucinny.
Iherb ma silne a odolne probiotika napr od firmy Healthy origins,Probiotics, kde mas v kazdej kapsuli 30 miliard kyselinovo odolnych a tepelne stabilnych kultur 8 mych druhov.