prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Ahoj RNG,
chcem sa Ti veľmi poďakovať,zlatý stafylokok je preč.Ale aj tak pre istotu ešte používam GSE roztok.Chcela by som si však očistiť telo od tých antibiotík.Niekedy mám pocit,že mi aj trošku podráždili žalúdok.Neškodí dlhodobé používanie probiotík(napr.vyrážky a pod.).Ja napr.dlhodobo beriem rakytníkový olej a je super.Ďakujem za odpoveď.
Krv sa da riedit aj napr fibrinolytickymi enzymami, ako nattokinaza,lubrokinaza, ktora nielen riedi krv ale rozpusta aj krvne zrazeniny, co warfarin nedokaze.
A pritom je to neskodny potravinovy doplnok, pouzivas 3 x 2000 FU plus(kontrolujes to podla krvnych testov ako PT, PTT APTT a najma INR, ucinok poznas uz za niekolko dni )ktory ani v davkach 10 nasobnych od odporucanej nevyvola krvacavost.
Ked beries hodne chemickych liekov, necuduj sa, ze mas zamorenu a napadnutu pecen.
Pecen sa da odmorit napr protokolom dr Berksona, ktory zaroven stimuluje jej regeneraciu.Najdes to cez Google.sk zadanim slov rng, pecen alebo sa mozes tu hrabat v temach kde som to viackrat spomenul.
Vredy na dvanastorniku su obvykle z helikobaktera pilori(98% pravdepodobne), ktory sa moze v zaludku udrzat len ked je v nom menej kyselin.
Da sa znicit pitim koloidnej striebornej vody, 4x2 lyzice denne po dobu asi 3-4 tyzdnov.
Tak isto ho potlaci napr branie monolaurinu, 3 x 1 lyzicka() podla moznosti na prazdny zaludok pred jedlom.
Aj doplnky zinku ho potlacaju, najma specialne na to navrhnuty doplnok, Pepzin gi, co je zinc carnosine a dnes ho maju rozne zdroje na nete a rozni vyrobcovia.
nev,Za to ze mas na nieco alergiu, ked s tym prides do styku, to este nehovori ,ze trpis aj ked s tym do styku neprides.
Ahoj RNG. chcem sa opýtať. Som dosť komplikovaný pacient. Pred dvoma rokmi mi zistili pl.emboliu. Doteraz beriem warfarin. Potvrdili mi aj hyperventilačnú tetániu, mam posunuté platničky v hrudnej chrbtici a naposledy mi našli vredy na dvanástorniku. Posledný čas mám taký problém, že z ničoho nič mi príde zle, nemôžem dýchať, trpnem, tep okolo 100ky, potom klesne, TK okolo 140/90. Jednoducho príznaky HT a aj pl. embolie. Z ničoho nič mi teraz vyskočili peč.testy, ALT 2.13 a AST 1.22, GMT 0.99. takisto mi peč.testy vyskočili perd dvomi rokmi pred pl. emboliou. Nevieš mi poradiť, z čoho môžem mať také stavy, resp. ako to zistiť? Či ide o HT alebo pľ. embóliu. a ako s tým bojovať. aj s tými vredmi. Ďakujem ti veľmi pekne...
Ahoj RNG. chcem sa opýtať. Som dosť komplikovaný pacient. Pred dvoma rokmi mi zistili pl.emboliu. Doteraz beriem warfarin. Potvrdili mi aj hyperventilačnú tetániu, mam posunuté platničky v hrudnej chrbtici a naposledy mi našli vredy na dvanástorniku. Posledný čas mám taký problém, že z ničoho nič mi príde zle, nemôžem dýchať, trpnem, tep okolo 100ky, potom klesne, TK okolo 140/90. Jednoducho príznaky HT a aj pl. embolie. Z ničoho nič mi teraz vyskočili peč.testy, ALT 2.13 a AST 1.22, GMT 0.99. takisto mi peč.testy vyskočili perd dvomi rokmi pred pl. emboliou. Nevieš mi poradiť, z čoho môžem mať také stavy, resp. ako to zistiť? Či ide o HT alebo pľ. embóliu. a ako s tým bojovať. aj s tými vredmi. Ďakujem ti veľmi pekne...
Ďakujem za odpoveď.
Ešte by som sa rada spýtala ohľadom mojej alergie na epoxidovú živicu.Z dôvodu nepravidelných ekzémov v okolí očí, mi boli robené testy. Pri teste mi vyšla výrazná alergia, čo ma dosť prekvapilo, pretože priamo s ňou neprichádzam do kontaktu. Čo sa dá s týmto robiť?
Hromadenie sa toxinov v tele je nielen pre zlu funkciu ladvin, ale aj nedostatok vody a roznych cistiacich enzymov.
Ladviny sa daju cistit napr cajom z byliny Chanca piedra.
Na oci je bylinka cistec.
Zdravím,
chcem Ťa poprosiť o radu a spýtať sa, čím posilniť slezinu a obličky. Údajne by to mohlo pomôcť proti opuchom očí, hlavne ráno po zobudení.