prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Dobry den, prosim Vas o radu, ohladom mojich koznych problemov, mam take svrbenie na zapästi ruk, niekedy na nohach- clenky, brusko, niekedy chrbat.. pride to tak z nicoho nic, posvrbi, urobia sa mi take vyrazticky ako po poprhleni zihlavou, za 10 min prejde.., potom mam pokoj niekedy par dni, inokedy aj viac krat za den. Bola som s tym u koziarky, dala mi antihistaminíka, no nechcem ich velmi brat, nevies mi poradit nieco ine...sledujem svoju stravu, je ako stale, taktiez stresy nemam nejake zvysene, dakujem za kazdu radu.
ahoj.uz 5 dni liecim tu blbu anginu pomocu koncentratu z GSE-do nosa+pijem, oreganove kapsule 3x2 denne.
problem je, ze sa kazdy den rano budim na extremny kasel, pritom hlienov vykasliavam naozaj len velmi malo...mandle uz nemam zahnisane, no stale citim dost velku bolest pri prehltani- hlavne na jednej strane-na tejto strane mam aj zapchatu nosnu dierku a ked si do nej davam GSE, vobec to nechce prejst do celnych dutim tak, ako na druhej strane-tam je to uz ok,vzdy po aplikacii mam ten pocit, ako keby som sa topila a voda mi prenikala az do cela.
teraz neviem, ci si mam zvysit davky oreganoveho oleja-od NOW, kedze 5 dni mi pride uz dost dlha doba. Dnes rano som skusala ten oreg. olej namiesto prehltnutia celej kapsule vypit (myslela som, ze to pekne vystipe mandle a nebudem uz mat tie bolesti), no toto uz nikdy v zivote nebudem robit.strasne to stipalo a ta chut a pach oreg. oleja co este teraz citim...fuj
Mozes si znizit davku, ta je na 75 kg .
Docasna strata hlasu nie je velmi kriticka, to clovek moze stratit z hociakeho zapalu a dokonca aj z presilenia. To nie je zavazny priznak choroby.
RNG..uz 3. den uzivam koncentrat z GSE (60kv./L.vody), este vo stvrtok som mala masivne zahnisane mandle..to sa uz vyrazne zlepsilo, okolo mandiel uz nevidiet dokonca ziaden zapal - davam si aj oreganovy olej od firmy NOW - 55% carvacrol (vcera som zvysila davky na 3x2)- koncentrat gse si kvapkam aj do nosa
problem nastal vcera vecer, kedy som uplne stratila hlas...trochu ma este boli aj hrdlo pri prehltani, navyse som dostala miernu hnacku..toto pokracuje do dnesneho dna, ten hlas sa este zhorsil.nemoze to byt reakcia na predavkovanie?..mam si tento koncentrat z gse viac zriedit s vodou?-napr. na 45-50kv?nie je 60 pre mna velmi silna davka? (mam 51 kg)
monza, nepoznam tie vyrobky, takze sa neviem na ne vyjadrit ani ci ucinne detoxifikuju, ani ci nemozu sposobovat nejake postranne ucinky.
Nariadenie, ze potravinove doplnky nesmu mat ziadne skodlive nasledky je silne dodrziavane v USA, pre ine krajiny je to vseliak.
Ja odporucam detoxifikaciu najma enzymami, chelaciou a absorbciou. Pripadne osobitnym cistenim pecene(dr Berkson)a ladvin(chanca piedra) a podobne.
Janush, pri kvapkani do nosa lez s hlavou zaklonenou co najviac dozadu. Inac sa ti to nedostane do celnych dutin, kde nakaza casto zostava roky a odtial s hlienmi postupuje dole, na mandle, hrdlo, do priedusiek a dokonca do pluc, znova a znova.
Ak mas tie silne kapsule Oregano oil od firmy NOW, tak odporucam 3x2 kapsule na odhlienenie, s jedlom, tj davka 3 x 200 mg carvacrolu
Ostatne na trhu su podstatne menej ucinne, takze si zozen tieto.
Co pisu vyrobci a co je naozaj ucinne , to su dve rozdielne veci.
Mirantonio nerozumiem otazke.Zapal je sposobeny niecim, nejakymi mikrobami. Ci uz streptokokami, stafylokokami, candidou, virusami atd. Takze pokial nevies, co ti to sposobilo mozes to len na slepo adresovat, napr kombinaciou GSE, oreganoveho oleja a extraktu z olivovych listov. Tj strielas do tmy a dufas, ze ked strielas dostatocne dlho, nieco predsa len zasiahnes.
Suprax je atb, co zasiahne len urcitu cast bakterii, nic ine.
Nikdy som nepocul o tmavnuti zubov z GSE. Z mnohych atb ale ano.
Kokosovy olej prestupuje cez kozu, tj je hojivy. Tak isto cukor. Hoji to aj jazvy , podkozne.ale pokial viem, melaminove flaky to velmi nevybledne, hoci trochu snad ano, ked to pouzivas velmi dlho.
prosím Ťa RNG o radu. Začala som chudnutie s Herbalifom-koktejl a thermočaj. Môžem mať po dvoch týždňoch detoxikačné prejavy ako bolesť hlavy, točenie hlavy,niekedy nafúknuté brucho, bolesť kolena? Nemôže mi takáto detoxikácia uškodiť?
Ďakujem pekne.