Otázky na RNG

drobnytrupik

Ahoj RNG, chcela by som sa Vás opýtať:
Sestra začala na základe Vášho odporúčania ( zvýšená činnosť štítnej žľazy,cysty na vaječníkoch)brať tieto doplky - Selén, jód, Tráviace enzýmy a DIM. Od kedy to berie je stále unavená, či spí 6, či 8 či 10 hodín, oči sa jej samé zatvárajú, má málo energie, nič nevládze. Preto sa chcem opýtať, či to môže byť z tej liečby alebo je to dôsledok toho že jej ešte niečo chýba -mám na mysli ešte nejaký vitamín.

oriesok.dn

ahoj RNG, manžel bol dnes na spermiogram a chcem sa len spýtať, čo presne znamenajú tieto diagnózy - Oligozoospermia N46 a Atrophio testis I.sin. N50.8

RNG

PF, pre tych co maju malo zeleza v krvi su najlepsie zluceniny zeleza s aminokyselinami, velmi dobre absorbovatelne a ucine v tele je napr iron bisglycinate.
Kazein nevie mnoho ludi poriadne rozlozit takze to asi nie je velmi dobre pre cast ludi.Bez ohladu na reklamy predajcov. Naviac s bisglycinatom mam uz roky velmi dobre skusenosti a to nielen ako chelat zeleza, ale aj zinku a inych kovov.

RNG

Perla, namietky proti titanu boli dosledky najma umelych klbov, kde sa titan dostaval do krvi a zamoril telo. Tam bolo s istotou teda zistene, ze titan do nasho tela je viacmenej nevhodny, hoci ho mame v tele skoro gram. Naviac je malozlucivy, takze o to tazsie sa vylucuje.Jeho zluceniny su dost slabo vodorozpustne.
Dufajme, ze vacsie ciastocky z neho sa crevami vobec neabsorbuju, hoci o tom som si nie celkom isty
www.lenntech.com

RNG

Nico je plno doplnkov proti cukrovke DM-2, ale ked ma zniceny privosd krvi niekde a vytvaraju sa mu tasm nehojace rany(bercove vredy) tak na to osdporucam zmes kokosoveho oleja, praskoveho cukru a par kvapiek citricidalu.
Samozrejme na obnovu cirkulacie odporucam fibrinolytixcke enzymy(nattokinaza, serrapaptaza) a na znizenie cukru v krvi jest co najmenej sacharidov a cukrov a cvicit, tj najmenej 2 krat denne chodit aspon 45 minut, co najrychlekjsie, aby spalil co najviac cukru v krvi.
Z doplnkov, co beriem aj ja(tiez DM-2) odporucam najma skoricu(pol lyzicky denne), berberine 1 gram, ALA 2 x 300 mg,coccinia cordifolia, (ivy gourd-druh tekvicky) 2 x 1 gram, vytazok z semovky greskej/fenugreek extract a ine

PF2014

Ahoj RNG, prosím ťa, vieš niečo o tejto forme železa, či je to dobrá forma, je to sukcinylkazeín železitý, objavil som to v jednom doplnku, píše sa tam ako o pokroku dopĺňania železa.

perla1

RNG a po zjedeny kapsuly-tabletky s obsahom Oxidu Titaniciteho E171 vie telo toto farbivo vylucit alebo to skladuje v tele? Na SK je tazko najst doplnky aj prirodne bez tejto beloby, tiez nechapem preco to vsade pchaju. Tak ale zaujima ma co s tym organizmus spravi.A nevies Rng poradit dobru stranku kde najdem ktorym eckam a farbivam sa vyhnut, pretoze ked si chcem pozriet nieco na jednej stranke najdem ze je to farbivo este v pohode na inej ze zle..tak nieco rozumne neviem najst. Dakujem

Nico

Ahoj RNG

Potreboval by som info nakoľko otcovi bolo oznámené, že z dôvodu cukrovky mu uvažujú do 1 mesiaca amputovať palec na nohe či by bolo možné to nejako zachrániť,oddialiť alebo zastaviť ?

čo je s tých doplnkov najúčinnejšie alebo ako by sa to malo aplikovať ??

ďakujem

RNG

Kyslicnik titanicity je e-cko na bielenie tabletiek, tiez zvane titanova beloba. Kedze nema ziadny iny ucel, tak sa moze kludne vynechat.
Titan v tele nie je potrebny, tj zmamena zbytocne zamorenie.