prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Prestudovala som si vasu stranku a tak ma napadlo ze ako je mozne z epocas proticandidovej diety mozem konzumovat maso, ktore taktiez prekyslicuje organizmus?
Samozrejme sa nemozes vratit k strave, ktorou si si povodne candidu vypestovala. Musis hladiet na podstatne menej cukrov, komplexne sacharidy, nizkoglycemicke jedla , tj celozrnne, zeleniny, orechy .... A podporovat si probiotika extra mikrovlakninami,probiotika sa potom postaraju o potlacenie roznych mikrobov v tele, teda nielen v crevach.
4 ozs flaska je asi 118 ml, jedna kvapka z tej flasticky je asi 35 mg tj zhruba 0.035 ml, tj tam mas vyse 3000 kvapiek, dost na dlho.
Dakujem za odpoved, takisto som sa este chcela spytat ze vlastne po tych dvoch tyzdnoch striktnej protikandidovej diety , co odporucate jest? Urcite nieje dobry napad sa ihned navratit k povodnej strave obsahujucej sacharidy ci cukry. A este dalsia otazka, GSE flaska ma aky objem? Videla som na internete niekolko roznych, a nechcem si kupit malu flasku a potom v polovici diety zistit ze musim dokupovat....dakujem
Dakujem za odpoved, takisto som sa este chcela spytat ze vlastne po tych dvoch tyzdnoch striktnej protikandidovej diety , co odporucate jest? Urcite nieje dobry napad sa ihned navratit k povodnej strave obsahujucej sacharidy ci cukry. A este dalsia otazka, GSE flaska ma aky objem? Videla som na internete niekolko roznych, a nechcem si kupit malu flasku a potom v polovici diety zistit ze musim dokupovat....dakujem
Tam je toho zanedbatelne malo.Pos bezsacharidovou dietou aj najprisnejsou myslim pod 20 gramov sacharidov . Takze tych parsto miligramov v pilulkach rozhodne nemoze skodit.
RNG, chcela by som sa spytat ci je velkou zavadou uzivat antikoncepciu (ktora obsahuje laktozu a cukrozu) pocas proti-kandidovej diety?
Dakujem
JFVHWFJ,VH
Napíš do Google vyhľadávača "RNG otázky" a hľadaj. Keď budeš len podpriemerne trpezlivý, nájdeš.
prosim Vas ako sa skontaktujem s RNG?
RNG tu už neprispieva. Vyhľadajte si naňho kontakt zadaním do vyhľadávača.