Otázky na RNG

Justin Case

Ahoj RNG,
Mam otazku na "Klby", precital som si tu stranku rng.nazory.eu ale mam este zopar otazok..
Tu som nasiel toto -odkaz odstránený- to je to MSM, myslis ze toto moze byt, alebo je lepsi iny vyrobca?
A tento Bromelanin -odkaz odstránený-
A potom som nasiel aj toto -odkaz odstránený- to je Olivenol Plus Glukosamine, poznas to? pisu ze je "vyborny na klby" ale neviem ci tomu verit, alebo nie..

Proste: mam 25 rokov, celodenne sedave zamestnanie, a aj nerovnomerne zatazenie kbov na nohe podla mna, kedze jedno holenna kost (resp noha od kolena az po klb) je kratsia az o 1 a pol palca resp. 3,5cm. Bol som u takej alternativnej lekarke co ma pristroj na skumanie tela (podla nejakych frekvencii) a hovorila ze "klby mas na 70%" a teda ze su oslabene, ale udajne to nie je od virusov, mykoneviem coho alebo co ale ze mozno aj geneticky.
Myslis ze to moze byt?

Cize hladam nieco, na ich posilnenie, idealne nieco prirodne, prirodzene,

Boliet ma nebolia, jedine ze chodim, beham, slapem do pedalov VELMI vela..

Ale rad by som im doprial nejaku "vitaminovu bombu" alebo tak.

Co by si na toto odporucil, prosim ?

RNG

Vyborny je dumbier, mozes si ho aj kandizovat, tj nakrajat na platky, varit v cukrovej vode(30%) vysusit na pocukrovanom voskovom papieri v peci pri teplote 90 stupnov celzia. Takto preparovany vydrzi aj roky. Staci si zobrat maly kustik,viackrat denne a to zaludok znacne ukludni. Cukrovu vodu z varenia zachovaj ako syrup, pridane do sodovky je to gingerale, popularny drink v roznych krajinach.
Inac asi najlepsie na zaludok je DGL(deglycerhyzed licorice),adaptogen, tj na hojenie a vylucovanie ochranneho mazu. Nie proti chorobe z pohybu.

katka22

Ešte som chcela poradiť..pretože ja odchádzam na dovolenku a tieto produkty nezoženiem tak rýchlo,tak som chcela poradiť niečo čo kúpim aj v lekárni narýchlo na to napínanie na zvracanie.Ono sa mi to zhorší keď si zatlačím na oblať pri pupku na oboch stranách.keby ste mi na to aspoň niečo mohli odporučíť.
ďakujem

RNG

Ja nezijem na Slovensku a nepoznam co je tam v obchodoch . Osobne si doplnky objednavam cez internet, podla obsahov a cien. V USA dnes sa mozem spolahnut na spravnost obsahov, totiz kontroly su tu prisne a tresty privelke, aby sa na to niekto odvazil, vcitane zhabania majetku az vazenia.

katka22

Na nejaké výsledky z infekčného práve čakám..sú tam chlamýdie,aj ebv atd..
Ďakujem za rady a nejaké produkty na tie moje črevá a žalúdok?

Ďakujem

RNG

Ak ti ani toto nepomoze, treba adresovat aj hormony(yam, jod, selen),lebo aj to moze sposobovat priznaky, ake opisujes.

Zialbohu aj plno inych zdravotnych problemov moze sposobovat rovnake priznaky, ale neda sa z par priznakov presne povedat, o co sa jedna, ja nemam krystalovu gulu. Na to potrebujes spravne testy, ako napr na chlamidie, boreliozu, l-formy atd.

RNG

Na nakazu v nose a prinosnych dutinach je najlepsie si kvapkat roztok GSE do nosa v leze s hlavou zaklonenou co najviac dozadu, aby sa to dostalo aj do prinosnych dutin.
3 krat denne roztok pripraveny z deci vody a max 10 kvapiek GSE
Zhlienenie pluc a priedusied odstani davka carvacrolu, 3 x 200 mg. Carvacrol je ucinna zlozka oreganoveho oleja a najlepsie su z neho entericke kapsule, ako napr produkt firmy NOW,. kde kazda kapsula obsahuje zarucene 100 mg carvacrolum a entericka kapsula zaruci, ze sa to rozpusti az v crevach a nedrazdi usta, hrdlo a zaludok, kedze je to silna korenina.
Pomoze brat aj odhlienovac NAC=n-acetyl cysteine, forma aminokyseliny,(na Slovensku acc) davka 2 x 500 mg.

katka22

Ďakujem, a ešte mi nedá sa neopýtať, čo poviete na tú horúčosť v celom tele-niekedy s teplotou, niekedy bez-najmä ráno.Strašne mi ráno bije srdce a zadýchavam sa hrozne,potím. Ale pot nesmrdí ako klasický pot ,dajme tomu počas cvičenie. Počas dňa je to lepšie , ale ráno dokedy sa dám do poriadku prejdú aj 3 hod.
No a aj by som Vás poprosila, aby ste mi napísali nejaké vhodné produkty na môj stav.
Ďakujem ešte raz.

RNG

Dagmar, tvoj problem zacina s nedostatkom kyseliny, co znici celu traviaci proces a ked sa nedostatocne natravene potraviny so zivymi, tj kyselinami nezabitymi mikrobami dostanu do criev tak sa tam rozmnozia, tj nielen candida, ale aj ine hnilobne a plesnove kultury
Takze musis brat s jedlom kyseliny, enzymy a hodne mikrovlaknin na precistenie a tiez nasadit si spravne probiotika a rozmnozit ich dostatocnymi davkami mikrovlaknin.
Na cas musis znacne obmedzit cukry, s masom a syrami nesmies pit vodu ani nic ineho, aby si si v zaludku nerozriedila kyseliny, pripadne brat extra doplnok kyselin((betain HCl, pepsin HCl, L-lysin HCl) a na noc brat preobiotika s jablkom.
Ak mas hnacky, mozes brat par dni extra psylium a colostrum(15 gramov) alebo berberine(2 x 500 mg) alebo pit roztok GSE a brat kapsule oreganoveho oleja.