Otázky na RNG

kjana

ahoj RNG,
opat sa obraciam na teba s prosbou o tvoj nazor:
mam voperovane prsne silikonove implantaty,
ale objavuju sa u mna problemy s ich prijatim, po prvej operacii sa mi v prsnikoch vytvarala tekutina-serom, trapila som sa s tym 3 mesiace, sla som na druhu operaciu, pri ktorej mi zistili vo vnutri kaps oboch prsnikov pluzgiere cca 0,2-0,5 mm - kapsu vytvori chirurg ako miesto pre vlozenie implantu, ja ho mam pod svalom, dalej sa v nich tvori aj tekutina, vraj moze ist o alergicku reakciu na silikon, ktory tvori tiez povrch implantatu, cize sa dostava do styku s tkanivom, boli vraj popisane alergicke reakcie na kontakt tela s naplnou implantatov,ked praskne,alebo sa poskodi a obsah vytecie do prsnika,to nie je moj pripad, ale vraj s takymto druhom alergie sa vraj nestretli, vraj silikon je bezne uzivany v stomatologii, kardiologii a inych medic.odvetviach, je vraj uplne bezpecny, miliony zien po celom svete si to dnes davaju bezne robit, vsetky bezne laboratorne vysetrenia z krvi mam v poriadku, som fyzicky zdrava, iba beriem antidepresiva prosim aky je tvoj nazor, stretol si sa s tym niekedy, viem, ze to nie je otazka zivota a smrti, ale aj tak by som ti bola velmi povdacna, keby si mi napisal akykolvek svoj nazor,
dakujem
jana

zuzanaa

Dobrý deň RNG,

prosím Vás, akú má účinnosť GSE na haemophilus parainflueanze?

bude stačiť tých 60 kvapiek na liter vody?

alebo prípadne čo k tomu ešte užívať..

ďakujem

RNG

Zialbohu tato modna zalezitost nie je len vec vkusu, ale aj zdravia. Pozri napr na
www.mayoclinic.com
alebo
en.wikipedia.org
Takze sa tu vobec nejedna o neskodne modne ozdobenie koze, ale casto zdravotny problem v buducnosti.

sallome

to je vec vkusu, preto je zbytočné sa o tom vôbec zmieňovať ..skôr myslím z toho hľadiska, že či to nebýva nejaký spúšťač- tým že sa vlastne poruší koža..infekciu z toho teraz vynechajme..čítam na to rôzne názory, tak neviem, čomu veriť..

sallome

ďakujem, ešte mi napadla jedna otázka ohľadom toho. Mám tetovanie a v budúcnosti plánujem ďalšie- nie je to náhodou riziko? nemôže mi to spustiť ochorenie?

RNG

Psoriaza je z hromady dovodov, nie vsetky su prenosne. Prenosne su niektore kozne mikroby, parazity(demodex foliculorum), takze obrana proti tomu je najma pouzivanie kvalitnych kremov zlozenych s jedlych olejov , vitaminov a trochu antimikrobialnych latok, ako napr GSE . Pozri cez Google.sk uvedenim mojho nicka a slova prirodna kozmetika.

sallome

Dobrý večer. Moja matka má psoriázu. Čo môžem urobiť pre to, aby som ju nedostala aj ja? Neviem sa zbaviť strachu, že sa mi objaví. Ďakujem

sallome

Dobrý večer. Moja matka má psoriázu. Čo môžem urobiť pre to, aby som ju nedostala aj ja? Neviem sa zbaviť strachu, že sa mi objaví. Ďakujem