prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Je pravda že mám niečo aj strávenim a dosť dlho.. Bol som aj na hadici v žalúdku... A nič vážne nezistil... Prekonal som aj helicobaktera... Je pravda že všetko čo zjem ťažšie trávim.. Býva mi zjedla ťažko... A niečo prírodné na zlepšenie trávenia? Som aj alergik podľa testov na srsť mačky a psa... A brezovite vecí....
Sc3ri, adresuj najprv travenie, to by ti pri normalmej zdravej diete malo dat dost latok pre telo.
Potom adresuj stres a spanok, lebo tieto tiez prispievaju k unave.
Az potom pozeraj na rozne doplnky
Zdravím... Chcem sa opýtať na nejaké vitamíny a minerály... Či kúpiť z lekárne ako napr. Spektrum, centrum, atď... Alebo nejaké prírodné.? Furt sa cítim nejaký nesvoj unavený a tak...
Zdravím... Chcem sa opýtať na nejaké vitamíny a minerály... Či kúpiť z lekárne ako napr. Spektrum, centrum, atď... Alebo nejaké prírodné.? Furt sa cítim nejaký nesvoj unavený a tak...
PF, ziadna absorbcia nie je 100% a kyseliny mozu rozlozit aj cast mukosacharidov Ale ze je to ucinne, o tom je tisice l3ekarskycyn studii a dnes hodne rozsirena prax, tj nemozno o tom pochybovat.
Keramicke plomby je siroky pojem Ak myslis presne formovane vyplne,tak ani pri najlepsej snahe nemozu presne vyplnit priestot. Preto jedine tekute infracervenym svetlom tvrdene kompozity su dnes dobre riesenie a nahrada amalgamov. Plus z nicj sa daju doslova vybudovat zuby aj take pokazene zvysky, co sa amalgamom nedali zachranit.
Krowky, su mnohe nakazy, co lekari nevedia poriadne diagnozovat.
A tak isto nevedia pomoct pri traveni a absorbcii, ani pri zlej crevnej flore.
Ani pri zamoreni tela.
Takze ich testy zrejme nic z toho nemozu objavit ani ti teda zrejme pomoct.
Odporucam ti aspon na cas brat nieco silne antimikrobialne s velmi sirokym zaberom, ako je 2 x 15 gramov colostra, 2 x 10 gramov monolaurinu a samozrejme kyseliny, enzymy mikrovlakniny a probiotika.
Ja by som sa chcel ešte spýtať, že keď zoberiem v tabletke glukosamín, chondroitín a MSM, nezničí sa to v žalúdku, ako sa to dostane do všetkých kĺbov v tele, keď je to pomerne malá tabletka a žalúdok má kyseliny a všeličo, nejde mi to do hlavy. A je lepšia kĺbová výživa v tabletkách alebo v tekutej forme?