prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Dobrý deň,RNG,chcem sa len spýtať, či mi viete povedať, čo znamená dosť časté a hlasné škŕkanie v bruchu (aj ked som najedená, ale aj hladná). Ďakujem!
dobrý den p. RNG, poprosim ta znova o radu...moja dobra znama trpi vypadavanim vlasov... robia sa jej na temene hlavy take mapy bezvlasove... ako u muzov... tento problem zacal po 25.roku zivota, nemala este vtedy deti a sustavne sa to zhorsovalo... vselico uzivala vitaminy, hormony ale bez vysledku....... teraz ma 51 rokov, menopauza u nej nastala v 49. roku ...... a vyzera to dost nepekne... da sa s tym este nieco robit, popr. co by mala brat? dakujem za tvoj cas a odpoved.
Ahoj RNG, napises prosim svoj nazor tu:
www.zdravie.sk
Lanovy olej je zdroj omega 3 kyselin, tj takych tukov, ktorych dostavame v potrave malo a v tele su potrebne na hromadu ucelov.
Ahoj, beriem kĺbovku a v nej je aj tebleta ľanový olej 500 mg, ako to pôsobí celkovo a hlavne na kĺby?? Lebo som sa poriadne nedočítal, že prečo to tam dali.
Majecx, neviem, ale silne pochybujem. Mozu sice obsahovat hormony na upravu, ale nie enzymy na odburanie/odstranenie.
pomozu prosim vas vaginalne tampony na cystu na vajecniku?
Bez denzometrie nemozes vediet, aku mas hustotu kosti. Ae aj denzometrie je dost nepresna, takze na to by som sa uplne nespoliehal. Dobre travenie, dostatok zelenin a pestra kvalitna strava je najlepsia rada, co moze ludom dat. Doplnky prichadzaju do uvahy len ked nieco citelne hapruje v tele. Dost caste je zle travenie, nedostatky roznych vitaminov , napr D-3 a K-2, ktore su nevyhnutne na absorbciu a zabudovanie mineralov do tela, preto casto odporucam niektore doplnky na prevenciu ako jod zinok selen vitaminy C E D-3 K-2 a samozrejme nikrovlakniny a probiotika a toto odporucam vlastne kazdemu, lebo aj napriek dobrej a pestreej strave tieto v nej dnes chybaju v dostatku podla najnovsich vedomosti(tj nie podla archaickych odporucenych dennych davok z roku 1948, ktorych sa dodnes oficialne lekari zatate a spiatocnicky drzia.)
No a odporeucam kazdemu sa stranit co najviac priemyselne znicenym potravinam a roznym zamoreniam, ako postreky na ovocia a zeleninu na zachovanie "cerstvosti" atd.
A ešte sa ťa chcem spýtať, čo vlastne všetko pôsobí na zdravie kĺbov?? Alebo čo by som mal zlepšiť, aby sa tie kĺby dali trochu do poriadku?? Lebo brať glukosamín, MSM, a chondroitín ma asi nespasí, aj keď to budem brať donekonečna. A bývala ortopedička vedela pchať do mňa len NSAID, alebo ibalgin a podobne. A momentálne novší ortopéd má trochu viac rozumu a aspoň mi odporúča kĺbovú výživu dlhodobo, a nepchá do mňa lieky.
takze tie vaginalne tampony nepomozu?