prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Ahoj a este som nasiel, ze v podstate vsetok ucinok pripisuju prave tymto pridavnym latkam.
A nieco aj v anglictine -
rawearthliving.wordpress.com
....The big controversy that’s been going on for years with Grapefruit Seed Extract lies in its potential to be contaminated with benzalkonium chloride, parabens, and triclosan. Numerous studies have tested samples of commercially produced GSE and found these contaminants to be present. (See here, here, here and here.) The biggest contaminant found is benzalkonium chloride, a chemical that rates a 7 in the cosmetics database that’s a known immune system toxin, skin toxin, and possible cancer risk.....
Nemas o tomto nejake informacie ?
Beriem uz druhu 20ml Citricidalu tak by som si nechcel este viac uskodit.
Vdaka
Ahoj RNG, preklikal som sa na nemeckych servroch k zaujimavosti ohladne citricidalu..a z toho celeho vychadza, ze to tiez nie je take bezproblemove ako vyzeralo. Problem je v tom, ze sa pridavaju do Citricidalu, rozne konzervacne latky, rozny vyrobcovia citricidalu:
Skoro v kazdom sa nachadza BC (priznam neviem coho je to skratka) a Triclosan, Methylparaben.
Su ti zname tieto latky ?
Vdaka
1. Citricidal (lt. Deklaration 60 Prozent GKE-Reinanteil und 40 Prozent Glycerol): enthält Konservierungsstoff BC oder GKE-Wirkstoff sowie Triclosan (und Methylparaben) / wirksam gegen Testkeime
2. CitroBiotic (nicht aus US-Stammkonzentrat hergestellt): keine Konservierungsstoffe / unwirksam gegen Testkeime
3. NutriBiotic: enthält Konservierungsstoff BC oder GKE-Wirkstoff sowie Triclosan (und Methylparaben) / wirksam gegen Testkeime
4. Grapefruit Kern Extrakt (Bergland-Pharma): enthält Konservierungsstoff BC oder GKE-Wirkstoff / wirksam gegen Testkeime
5. Grapefruitkern Extrakt (Tierra Verde): enthält Konservierungsstoff BC oder GKE-Wirkstoff sowie Triclosan (und Methylparaben) / wirksam gegen Testkeime
6. Grapefruit-Samen-Extrakt (GSE-Vertrieb): enthält Konservierungsstoff BC oder GKE-Wirkstoff / wirksam gegen Testkeime
Vilcacora/ cats claw/una de gato/uncaria tomentosa je rastlina s antimikrobialnymi, protizapalovymi a dokonca aj antiviralnymi ciastocne vlastnostami. Najcennejsie su v nej pentacyklicke oxindolove alkaloidy(POA), proti ktorym ciastocne ucinkuju tetracyklicke oxindolove alkaloidy(TOA) preto pri vytazovani sa snazia vytazit len POA a nie TOA.
A tento vytazok sa predava pod menami Samento, alebo Prima una de gato ci uz v tekutom stave(kvapky) alebo tabletkach.
Najdes ho u roznych internetovych zdrojov, dnes uz aj od viacerych vyrobcov. Zadaj si to do google.com a najdes plno zdrojov.
aha..takze je to slabsie ako samento..len kde to mozem objednat..pretoze som sa k tomu nikde nedopatrala..a vilcacora je vlastne co?
Betaglukany su len specialne sacharidy, tj mozu sa brat kedykolvek a s cimkolvek.
Samento je velmi specialny a ucinny vytazok z cats claw, tj len obycajna bylina, cats claw ho samozrejme nemoze nahradit.
RNG dakujem za radu..a mozem nahradit samento Cats claw zo swansonu?momentalne bojujeme s teplotami u dcerky a ATB jej za ziadnu cenu nechcem dat..a este sa chcem opýtat..betaglukan moze uzivat spolu s tymto vsetkym?
vdaka
Plucne chlamidie je hnusna zalezitost, toho sa neda len tak lahko zbavit a naviac to celkove znizuje imunitu, takze sa dieta chytaju rozne ine infekcie.
Neboj sa predavkovania extraktom z olivovych listov, 2 x 1 kapsula denne by jej velmi pomohla, samozrejme brane dlhodobo. Ak mas problemy s tym, zozen si Samento/Prima una de garo kvapky a davaj jej 2 x 5 kvapiek denne, tiez dlhodobo.Najlepsie bu ale bolo skombinovat aj olivovy list, aj NAC aj citricidal aj Samento. Dieta je totiz seriozne chore a to z roznych nakaz, ktore su sposobene tym, ze ma znizenu imunitu z chlamidii pneumoniae.
Davaj jej aj zmes mikrovlaknin a probiotika, lebo tieto vytvaraju az 70% vsetkych obrannych latok v tele, tj na posilnenie imunity ich treba dokladne osadit v crevach a zivit mikrovlakninami.
A atb ich zialbohu dokladne znicia, najma ked ich brala viacnasobne.
Dobry den RNG..mam olivovy extrakt z firmy swanson 1 kaps obsahuje 500mg..chcem to podavat dcerke 4,5 rocnej...mam kapsulu rozdelit na dve davky aby to nebolo pre nu silne?uziva aj NAC..ktory jej rozpustam vo vode a pije pocas dna...kasel stale pretrvava aj nadcha...obcas mava teplotu 38,5...posledne vysledky z imunologie su alergia na roztoce a bytove plesne (mame vlhko v kupelni)..dalej plucne chlamydie a mykoplazmy..znizena imunita..prekonana inf.momonukleoza..na chlamydie bola preliecena klacidom v marci..no stale ich ma pozitivne...na alergiu uziva len sirup proti alergii..davam jej vit.C..GSE..oreganovy olej mam v kapsuliach ale bojim sa jej dat ci nieje prisilny pre nu...uz neviem co by jej pomohlo..u doktorov sa nic neriesi..pocas roka uzila uz 5 antobiotik co je vela podla mna...len si nas prehadzuju z ambulancie do ambulancie a kzdy povie nieco ine..vopred dakujem za vase rady..
Dobrý večer, a neviete mi povedať či sa dá na SVK tento druh - od toho výrobcu objednať?