prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
:D linky odstranene boli.. :D
Doctor's Best, Best High Potency Serrapeptase, 120,000 SPUs, 90 Enteric Coated Veggie Caps
Doctor's Best, Best High Potency Serrapeptase, 120,000 SPUs, 90 Enteric Coated Veggie Caps
Now Foods, Silymarin, Milk Thistle Extract, 2X - 300 mg, 200 Vcaps
Now Foods, Silymarin, Milk Thistle Extract, 2X - 300 mg, 200 Vcaps
Now Foods, Policosanol, Double Strength, 90 Vcaps
RNG,
myslíš že toto je dobra voľba doplnkov?:
-odkaz odstránený-
-odkaz odstránený-
-odkaz odstránený-
ten picosanol obsahuje v 1 tablete aj 100 mg silimarinu teda ked si pisal 2x 20 to je 200 mg silymarinu potom z toho silymarinu bude asi stačí 2x300 nie ?
a tej serrapeptazy brat ako je písané na návode 1 caps ?
chcem sa ešte opýtať, či rozpúštanie kameňov sa dá robiť aj pri zapálenom žlčníku alebo treba počkat keď zápal skončí.
Samozrejme, ze sa da brat skoro vsetko z potravinovych doplnkov dlhodobo, tj podla potreby.
všetko sa dá brat dlhodobo bez potreby dákej prestávky ? aj serrapeptaza ?
oprava, Lumbrokinase
Nuz ja osobne odporucam brat lecitin cely zivot a Policosanol pokial mas zvysene LDL a triglyceridy tiez stale
Totiz ich vtedy potrebujes, podobne ako vodu, sol a potraviny.
Inac riskujes, ze sa zaradis medzi tych 50% ludi, co zomieraju na nasledok zapchatych ciev(porazky, infarkty, zlyhania nedokrvenych organov). Podobne odporucam aj ludom, co maju vysoku zrazanlivost krvi si krv riedit enzymami, ako nattokinaza, serrapaptaza lymbrokinaza.
Je totiz tragicke zomriet na malicku zrazeninku krvi, ked cele telo je este v podstate zdrave a schopne zit a fungovat dlhe roky.
ok. Ďakujem ti tak budem veriť , že je to cholesterolovy kameň objednám v iherbs silymarin 300 mg budem dávať 3 x 300mg, k tomu parkrát tyždene dám lecithin, plus budem brat picosanol, vitamin c a piť čaj z chanca piedra a psilium husk. Koľko by som to mal brat tak orientačne mesiac ? dva ?
Bilirubin je produkt rozkladu cervenycch krviniek. Mnoho ludi ho ma zvyseny, bez akychkolvek inych chorobnych priznakov, takze sa neznerovznuj. Ked sa chces este viac popliest alebo informovat pozri na
cs.wikipedia.org
Lecitin je potrebny ba cinnost mozgu, kde tvori az 30% celkovej suchej vahy mozgu, tj neda sa nijak nahradit.
Policosanol znicuje vyrobu LDL cholesterolu aj triglyceridov v peceni. To iste robi aj red yeast rice, plus ine funkcie v tele.
Ďakujem RNG a čo ten bilirubín? Dá sa rozpustiť aj bilirubinový kamen?
Teda lecithin by som mal nahradit picosanolom ?