prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
dobry den, chcem sa opytat aky mail ma RNG, chcel by som sa s nim porozpravat sukromne. vdaka.
Mozes, lebo collostrum obsahuje len malicko lactosy. Prinajhorsom mu daj enzym na mlieko,. ako napr vyrobok firmy enzymedica, Lacto, najma ked mu chces telo odmorit od ulozenych z minulosti mliecnych produktov.
RNG prosím ťa môžem dávať synovi ktorý má intoleranciu na laktozu collostrum?
Ďakujem.
Koza ma limit absorbcie zhruba velkost molekul pod 500 Dalton
Do toho patria napr kokosovy olej vitaminy A C E D-3 a rozne soli a mineraly.
Jozefe, nechapem tvoju otazku. ked sa z roznych dovodov moze docasne brat az 50 000 IU vitaminu A denne, tak ako ti moze poskodit krem, ked si na telo natries podstatne menej. Ja osobne si davam do kremu asi 40 000 IU do 250 ml vo forme palmitatu.
Na lactozu su dobre enzymy co ju ocistia z tela a dokonca pomozu stravit. Pozri pod firmouEnzymedica, Lacto, Dairy digestion. Na bolesti hlavy je dobre pit viac vody a zrychlit si posuv jedla v traviacom trakte extra kyselinami, enzymami mikrovlakninami a probiotikami.
ghr.nlm.nih.gov Tj pokilal memas prpblemuy s pecenou, na co je prptokol dr Berksona, hyperbilirubenia nie je niz nezvykle a je to dedicne, aspon podla tej literatury.
Katja, bezne krvne skusky na stitnu zlazu odkryju len asi 30% problemov zo stitnou zlazou. Preto odporucam brat jod a selen, a to vllastne kazdemu, lebo ich podla vyskumov mnohych lekarov z 80tych rokov nedostavame ani zdaleka dost z potravy aj tzv odporucene denne davky su povodne urcene v roku 1948 mylne.
Perla yam obvykle adresuje prblemy s menzesom, ale pupalkovy olej je tiez protizapalovy, takze odporucam pouzivat oboje.