prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG
mám priateľku,ktorá má artritídu,má veľké bolesti a alergiu na väčšinu liekov.
Tak od lekárov nič neužíva,ale veľmi trpí.
Poradíš niečo účinné?
Nick, musis sa naucit relaxovat hrtan, ako som sa to usel naucit aj ja. Teraz som schopny prehltnut s vodou aj 10 kapsuli naraz.Najlepsie je si ich dat do ust, nabrat trochu vody, aby sa navlhcili a boli smyklave a prehltnut. Tak sa ti nezaseknu a dostanu az do pazeraku, odkial je moznost dostat sa do dychaciej trubice nulova.
Nuz ked ti zabehnu, tak mas smolu, lebo sa mozes aj zadusit. Obvykle sa ale kaslom vsetko dostane z dychacej trubice von pokial to nie je objekt prilis velky. Potom pomoze len Heimlichov maneuver , pozri na
en.wikipedia.org
Jozefe, vyborny prispevok a velmi dobra mikroemulzifikovana forma vitaminu A Definitivne odporucam.
Ahoj RNG, niektore kapsuly doplnkov sú dosť velké a nie vždy sa mi podari bez problemov zapiť aj menšie - chvilu mi stoja v hltane až sa s dalšou vodou dostanu do žaludka. Preto sa chcem opytať, či sa nemože stať (hlavne pri tych väčšich kapsulach), že sa mi kapsula dostane do pluc namiesto žaludka a ak sa to može stať, čo vtedy urobiť?
Na tomto webe som našiel prípravok Vitamín A a E emulzia 60ml.Vraj je v jednej kvapke tohto prípravku 15000 IU vitamínu A a je to perfektná náhrada chemických retinoidov.Aký máš názor na tento prípravok resp. firmu?Ešte by som ťa poprosil na nejaké odporučenie na wild yam.Najlepší obsah a cena...jediný rozumný som našiel od swansonu.sú to veci pre priateľku.Vrelá vďaka.
Mijusa, na odburanie vsetkych nezelatelnych nefunkcnych tkaniv v tele a odmorenie od roznych zamoreni odporucam najma silne entericky pokryte pankreaticke enzymy. Tie su na ucinnost najlacnejsie a najblizsie nasim vlastnym panceatinom.
A na podporu tvorenia nasich vlastnych cistiacich enzymov odporucam kazdemu doplnok jodu a selenu.
Alex 15, zubny kaz je vysledok posobenia skodlivych mikrobov, ktore ziju v ustach zo zvyskov jedal a neskor pri krvacajucich dasnach aj z krvi.
Daju sa vytlacit pravidelnym pouzivanim ustnych probiotik(oral probiotic) ktore zuby chrania a nedovolia skodlivym mikrobom sa tam rozmnozovat, aj napriek zvyskom jedal a krvacajucim dasnam.
Niekto ich berie ciste proti zapachu z ust, ale ja osobne ich beriem najma na zachranu mojich zbytkov zubov(v 68 si clovek vazi kazdy zub)
Inac ustne probiotika aj zvysuju imunitu proti infekciam hornych dychacich ciest
Dobry vecer p.RNG..Dakujem za Vasu odpoved..vysetrenie alergie na lepok a bielkovinu jej vysiel negativny.. este by som sa rada opytala na tie zachvaty kaslu,bolesti hlavy,ktore ma a na tie hrce na nohach,ktore b jej mali akoze zmiznut same..(nezhubne nadory mekkeho tkaniva)..co by jej pomohlo?Dakujem.
Dakujem za odpoved. Ešte som sa chcel opytať, ci sa da v začiatočnom štadiu ešte vyničiť zubny kaz napr. intenzivnym fluorovanim alebo nejak inak. Alebo sa musi kaz vzdy vrtať?