prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
ahoj, chcem sa spytat co treba brat ked som nachladnuta, nos, hrdlo proste cely program.
A co by pomohlo pri suchom kasli???
Dakujem za odpoved
ahoj RNG - prosim ta porad, bola som so synom na kontrole s uskami - boleli ho, lebo mu do nich nastekali sopliky z nadchy, robili mu vytery z hrdla a nosa, tak som sa isla spytat na vysledok. Doktorka tam nebola, tak som poprosila sestricku, aby sa pozrela a ta mi povedala, ze je tam napisane stafylokok ojedinele. prosim ta, nechcem od teba radu, ze ake potravinove doplnky brat na posilnenie imunity, to som si vcera precitala v inej teme, kde si radil,chcem len vediet, ci mam s malym znovu ist k lekarke, alebo ci je to len bezvyznamny nalez
Progesterom nepomoze na cysty, na to treba len enzymi a jod, ale pomoze pri myomoch, co su nefunkcne utvary hormonalne zavisle.
Ja beriem extra jod uz len pre to, ze ho mame vsetci nedostatok a pomoze tvorit rozne potrebne hormony a enzymi na cistenie tela.
Progesteronovy krem je je obycajnu krem nas kozu,s plno prirodnymi olejami s pridavkom 480 mg prirodneho progesteronu na 4 unce(117 gramov)kremu.
Natiera sa na miesta s tenkou kozou,napr na vnutro stehien, davka okolo jednej kavovej lyzicky, progesteron z neho postupne prenikne cez kozu do tela.
Ja nie som lekar, ale lekari pri endometrioze predpisuju synteticke progesterony, tiez aj pri vysokych hladinach prolaktinu.
Nuz a toto zdvihne prirodzene hladinu progesteronu.
RNG a ten progesteronovy krem prirodny z coho je vyrobeny a kde ho dostanem?ako sa uziva? to zabranuje endometrioze? napr. i teraz mam silne bolesti, bojim sa co bude v noci
Kolko chces. Je to potravina.
RNG:mam otazku uživam druhe balenie Aloe vera gel z Vašho internetového obchodu. Chcem vediet kolko baleni môžem užit. Prosím odpovedzte
Hoka, ked citis, ze nieco na teba lezie, bran sa!BNecakaj ani 1/2 dna!
Selen zinok, probiotika,GSE, oreganovy olej atd.
Edae, cysty su smetiska a smeti sa odstranuju v tele enzymami.
Existuju silne enzymaticke zmesy, ktore ked brane na prazdny zaludok vycistia telo. Podobne pracuje aj doplnok enzymotvorneho jodu.
Umele hormony maju plno bocnych nasledkov, ber radsej yam, z ktoreho si telo vytvori potrebne hormony samo.
Pripadne pouzi prirodzeny progesteronovy krem(to sa pouziva miesto syntetickych progestinu a gestagenu)