prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Ivica, mozes to miesat do cohokolvek, ja si to kvapkam do cajov napr. Ale pokazi to chut.
Najucinnejsie je to ale dat do cistej vody a nosit so sebou cely den a postupme si z toho glgat.
Ale tak isto mozes nosit aj caj alebo stavy.
Polievka by bola neprakticka....
RNG, prosím o odpoveď. pisala som ti o 10:39 za tie šťaVY.
Lenca, v lekarnach maju rozne formy zinku, , na to aby som to posudil musim vediet zlozenie.
RNG aky je rozdiel medzi glukonatom zinku a zinkom z lekarne? kolko mg Zinku za den mozno uzit? 30mg je vela, ked ho chcem uzivat proti padaniu vlasov?
ivica - prosím ťa kde to mám kliknúť ,ja tam nič nevidím:-)
dakujem
Ahoj RNG, prosím ťa, až si na tejto stranke, tak mi odpíš na moju otázku-pisala som ti o 10,39hod. a ešte mi povedz, či je to potrebné pokvapkať s citronom a tak uložiť do chladničky.A čim to treba prikryť? A Ak nemám nahodou poruke doma citron, možem aj citr. šťavou, čo sa predava v obchodoCh?
dididi, na spodku tejto strany, klikni na : doplnky výživy /RNG/
+ ochotná pani na telefone
tak snáď príde rad aj na naše otázky:-)
vopred ďakujem
dididi, čakám na odpoveď pre teba, mám ten istý problém...
Prosím Vás ten GSE /užívam/ len sa chcem spýtať, či sa to môže miešať do akejkoľvek tekutiny, /džus, polievka..../alebo len vyslovene voda..?