prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Ďakujem RNG za odpoveď,akurat pred 1 hod.som volala do Lučenskej predajne a som rada, že ten BETAIN HCL tam maju, takže si ho idem zajtra kupiť - ako si mi pisal na moj mail, že mi to pomože.Tá pani v tvojej predajni je strašne mila a ochotná.Chcela mi to aj poslať domov, ale nakoľko som od Lučenca, tak si to tam zabehnem kupiť. Dobre sme si pokecali a vychválili Ťa za tvoju ochotu a dobré rady pre nás, čo už nevieme čo so sebov. Som rada, že si mi poradil na to moje trávenie tento vyrobok a teraz už len dufať, že mi pomože.Bola by som ti nesmierne vďačná. Lebo toho pomaleho trávenia a ťažoby žaludka po jedle mám už po krk.A najma toho zbytočného chodenia po lekároch, ktorí ti stale hovoria, že ti nič nie je a dopuju ta liekmi, ktoré nič nepomahaju. Aj z toho nizkeho draslíka som už zufala. Nie a nie ho ani tabletami dostať do normalu.
A myslíš, že tá moja unava, slabosť a zavraty maju tiež suvis so zlým trávením?
A ešte sa ta chcem opytať ,či mam, alebo nie piť čerstve odšťavené štavy z ovocia-najma grepu, alebo na moj žaludok radšej iba mrkvu?
959, najlepsii zdroj enzymov na Slovensku je cvikla(surova!)Ako zamaskujes jej neprijemnu chut nie je dolezite(ovocne stavy, mrkva, stonkovy celer...)
Na cistenie tela ju treba pit na prazdny zaludok(riedenu!) pol hodiny az hodinu pred jedlom. Na pomoc traveniu spolu s jedlom
Ja osobne son to pil kratky cas, ale pre nepohodlnost som presiel radsej na velmi ucinne prirodne enzymaticke zmesy od profesionalov. Nakoniec je to aj lacnejsie, nielen ucinnejsie a pohodlnejsie.
Ivica, mozes to miesat do cohokolvek, ja si to kvapkam do cajov napr. Ale pokazi to chut.
Najucinnejsie je to ale dat do cistej vody a nosit so sebou cely den a postupme si z toho glgat.
Ale tak isto mozes nosit aj caj alebo stavy.
Polievka by bola neprakticka....
RNG, prosím o odpoveď. pisala som ti o 10:39 za tie šťaVY.
Lenca, v lekarnach maju rozne formy zinku, , na to aby som to posudil musim vediet zlozenie.
RNG aky je rozdiel medzi glukonatom zinku a zinkom z lekarne? kolko mg Zinku za den mozno uzit? 30mg je vela, ked ho chcem uzivat proti padaniu vlasov?
ivica - prosím ťa kde to mám kliknúť ,ja tam nič nevidím:-)
dakujem
Ahoj RNG, prosím ťa, až si na tejto stranke, tak mi odpíš na moju otázku-pisala som ti o 10,39hod. a ešte mi povedz, či je to potrebné pokvapkať s citronom a tak uložiť do chladničky.A čim to treba prikryť? A Ak nemám nahodou poruke doma citron, možem aj citr. šťavou, čo sa predava v obchodoCh?
dididi, na spodku tejto strany, klikni na : doplnky výživy /RNG/
+ ochotná pani na telefone
tak snáď príde rad aj na naše otázky:-)
vopred ďakujem