Otázky na RNG

RNG

Sarin, potravinove doplnky maju tu vyhodu, ze ich davky mozes menit v urcitom rozmedzi.
Ale okrem zaludocnych krcov(ked to niekdo nerozriedi dostatocne a zoberie do prazdneho zaludka) som crevne reakcie nepoznal.
Zmen dzus za vodu a skus to tak.
Co mi popisujes su kvasne procesy v crevach a na to treba cukor.

vilo

RNG, užívam vnútorne koloidné striebro. Ale v apríli mám ísť na magnetickú rezonanciu, pri ktorej sú kovy kontraindikáciou. Chcem sa Vás opýtať ako dlho pred týmto vyšetrením by som mal KS prestať užívať, aby sa už v tele vôbec nevyskytovali žiadne častice striebra. Dúfam, že mi budete vedieť poradiť.

majo2906

Dobrý deň, ešte raz Vám píšem kvôli objednávke doplnkou cez oceán...zaujímalo by ma či bude lacnejšie ked mi Vy osobne pošlete doplnky domou alebo ked si sám objednám cez net doplnky.Vôbec za v tom nevyznám, koľko zaplatiť za poštovné(váha...}.
Najlacnejší e-shop čo som našiel je luckyvitamins.com.Poznáte nejaké lepšie a spoľahlivejšie?
majo2906@entrum.sk

sarin

Dobry den :) uz 11 den uzivam citrovital (neviem ci zabera, ale mam take akoby bolesti v crevach take steklive, tahave, sklbave...) Na vase odporucanie beriem 60 kvapiek denne, kedze som nezohnala GSE (3x20 do tri deci vody, dzusu) Myslite si ze tie problemy mozu byt z toho? popripade ako to zistim?

myis

To som rada, ze je fajn ta znacka.. Ja by som aj od teba kupila, len dokym by mi to doslo do Espana, tak to trva :-(( Mas obchod aj v BA?

RNG

Vyborna znacka, ale draha. Ja mam aj lepsi koncentrat, aspon si to myslim, mas moznost si porovnat obsah Max EPA, klikni na cislo produktu.
Peciatka GMP zarucuje zaroven ultra nizky obsah tazkych kovov a pesticidov, co je pliaga rybacich olejov.
Na vsetkych USA produktoch tj potravinovych doplnkoch musi byt napisane, ze to nie je vhodne pre deti pod 18 rokov a tehotne zeny.
To je nariadenie od nasho velkeho strazneho psa FDA, ktory takto nadrziava farmaceutickemu priemyslu.
Tie iste vyrobky predavane Europskymi filialkami mojho dodavatela(NBTY) toto upozornenie nemaju.
Kokosak sa ti bude lubit, je chutove velmi prijemny a dava hromadu energie.

myis

Zajtra si pojdem kupit ten GSE, oreganovy olej a kokosovy olej, sakra.. Inak, ten Alaska deep sea fish oil je od Medpharma, co povies na tuto znacku?