prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
rng prosimťa čo hovoriš na liek roaccutane? je to na akné. velmi to zaťažuje vnutorne organy__? oplati sa to brať alebo nie? bral by si to ty?
Dobre rano, velmi prajem obchodu, aby dobre isiel a verim, ze sa komunikacia zlepsi. Ak nie 200 ks, tak tych 100 ks sa podla mojej mienky rozpreda, ale samozrejme chapem situaciu. Velmi si vazim, ze vobec existujete, pretoze ste bezkonkurencne jednotkou ako v cene, tak i v kvalite. Permanentny problem v BA je okrem probiotik, s GSE, pupalka, ak Vam to pomoze pri rozhovore s konatlekou/predavackou. Hej, tiez si myslim, ze predavacka ma v prvom rade vediet predpokladat... Prajem vsetko dobre a verim, ze bude spokojnost. Pekny vikend.
v poslednom tyždni sa mi nejak tvoria viac lupiny, mam mastnejšiu pleť povlak na jazyku suchy lepkavé pery. môže to byť kandida?
rng objednal som si z tvojej predajne probioticku zmes, oreg. olej a kokosovy olej. doma mam este psyllium. teraz sa chcem spytať že v pondelok mi to ma dojsť a v pondelok planujem si spraviť dvojdnový pôst, môžem to brať aj cez pôst? a ako to mam presne užívať?
Ahoj.aj ja mam otazocku.ked sa vyhadzujem okolo ust a na brade.ostavaju mi jazvy.a padajumi velmi ulasy.co uzivat?beriem Bkomplex,c,msm,spirulinu,pijem zihlavu..ale nepomaha nic.vdaka
janikitka, za minule dva roky sa 200 kusov probiotik nepredalo, takze z coho mam ja vychadzat, ked mi nedavaju informacie,o kolko sa dopyt zvysil.
A cim je vacsi predaj, tym je mensia moja strata, takze ja na tom mam velky zaujem, to su moje penzijme peniaze, co idu prec.Dufam, ze v blizkej buducnosti sa ta komunikacia zlepsi a dostanem pravidelne spravy, dokonca mozno sami predavacky budu vediet predpovedat zhruba obrat z kazdeho doplnku aby som im mohol V PREDSTIHU posielat dalsi tovar.
Rozmyslala som obratit sa na Lucenec, ale aky to ma vyznam smerom k fungovaniu prevadzky v BA, ked budem z BA objednavat pripravky postou ked obchod v BA bol zalozeny, aby si don mohli chodit kupovat ludia z blizkosti? Ako z Kafkovho romanu...
ahojte,čítam tu vaše problemy s objednavaným probiotik a možem vam povedat,že som volala jednej príjemnej pani do obchodu v Lučenci,porozpravali sme sa a mala všetko,ešte aj tie probiotika,nebol problem.........telefonovala som v stredu okolo obeda ači my verite alebo nie už vo štvrtok som mal alistok v schranke,že to mam na poste.......normalne som nechapala.Išla som si preto dnes rano,a od dnes večer pijem probiotika aj zinok.Kus Vas všetkých íutujem lebo ten čas energia,čo vkladate do tej predajne v Blave..........ved vas to musi hodne penazí stat.určite ste viac minuli na telefon ,cestu........a ja som za poštovne platila 60 sk a za jeden den som to mala doma,a to pochadzam z východu......Taka je moja skusenost,,a mam aj kamosku ktora si tiež objednavala z Lučenca a za 2 dni to mala doma,len neviem či treba tie probiotika pit 2 ks odrazu alebo stači 1 denne??????????
Ak by skutocne bola zasielka 200 ks realizovatelna, som presvedcena o tom, ze urcite sa preda, ja samotna by som brala min. 10 ks pre moju rodinu.