prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
959Obsah bol neskodny aj pre dlhsie pouzivanie, ake ked ta drazdi, tak to telu skodi.Teda tvojmu telu, pre ineho moze byt fajn
Nemas nahodou alergiu na citrusove? to by to vysvetlilo.
RNG, ďakujem za odpoveď na tu chemicku antikoncepciu.Ale ešte mi napíš, ak by ma neštipala,mohla by som ju použivať stále?To zloženie čo som uviedla je pre vnutorné prostredie v poriadku?Nemože mi to po dlhodobom uživaní sposobiť napr.nejaku chorobu?
picollo, hlavne je kolko coho tam je. Porovnaj si to napr so spomenutym Stress-B -odkaz odstránený-
Vitamin B1, B2, B6, B12, Biotin, Niacin, Kyselina Listova, Kalcium pantotenat. Tuto je zlozenie.
a nezabudni aj na mineraly na kosti a tu nizkosodikovu sol(obsahuje 38% KCl), co kazdy z nas vlastne potrebuje.Mame totiz malo draslika v potrave a privela sodika
neviem obsah toho spomenuteho B-komplexu.
Ja mam na nervy a stres zmes "Stress-B plus C", velmi silnu a odporucam ju pouzivat obcas, hlavne pri strese a pretazeni.
Aha ok som rad :-) Myslis, ze B-complex je na to dobre?
picolo, mozes byt kludny. To ta obera len o energiu niekedy, inac nie je to vazny problem.
Podla mna vacsina nervovych problemov je aj tak len vysledok nedostatku nejakych materialov v tele a da sa lahko odstranit doplnenim alebo zmenou diety a travenia.
Kardiolog mi povedal, ze srdco mam zdrave takze preto sa pytam.
Dakujem za odpoved. A je to nejak zivotunebezpecne?