Otázky na RNG

RNG

koloidne striebro sa pouziva ako antimikrobialny prostriedok, na pitie, postreky, vyplachy. Pri nabeho na nakazy(nos mandle, prinosne dutiny) striekas mnohokrat denne do ost a nosa. Pri syndrome sucheho oka do oci.
Pri zaludocnych problemoch 4x2 lyzice denne.
Collostrum je supervyziva a superobrana pre telo. Davky su od 1 gramu az po 30 gramov denne, podla potreby. Vysoke narazove davky su hlavne pri rakovinach a kolapse funkcie tela, kde collostrum je absorbovatelne aj pri zlyhani travenia.
.....
Agaricus blazei je zdroj betaglukanov, ktore stimuluju cinnost a vytvaranie extra bielych krviniek(nasa obranna armada proti prakticky vsetkemu)
Udrzobne sa berie 200-400 mg denne(1 kapsulka),
intenzivne 3x2 denne(infekcne choroby a rakoviny)
......
Multienzymi je zdroj enzymov na cistenie tela(na prazdny zaludok hodinu pred jedlom)
alebo na pomoc pri traveni jedla(s jedlom)
Davky su 1 az 4 tabletky obvykle, podla potreby.
Na prazdny zaludok neodporucam prekrocit 3, niekoho to moze drazdit. Vtedy treba davku znizit, brat radsej 3 krat denne jednu-dve a zapit vela vodou.

babulka

RNG. kupila som si v tvojej predajni hyaluronovu kyselinu, koloidne striebro - spray, colostrum, agaricus a multi-enzimy. mozes mi prosim ta iba v kratkosti napisat na co sa to pouziva? velmi pekne dakujem.

RNG

ginsengov je plno roznych druhov(panax, sibirsky cinsky , korejsky americky) a roznych vytazkov. Kedze nemam ziadne silne klinicky pozitivne pouzitie, zatial som ho nedoviezol napriek jeho velkej popularite.
Valerian je tam v roznych zmesiach na spanok, ja ho mam trochu v 5-HTP. Mohol by som pripadne doviezt tiez bylinnu zmes na spanie, ak by domace neboli dost silne.

ooo

RNG prepáč, ja len, že psychológ zásadne žiadne lieky nepredpisuje... u nás teda rozhodne nie, tie môže dať len psychiater

RNG

Inac chystam sa doviezt este silnejsi, Super Multienzyme, zhruba 4 x tak silny, s obsahom aj Betainu.
Takze 3 tabletky z toho budu viac, nez co si brala dosial a opticky(menej tabletiek) mozno ludi upokoja.
Ja viem, kazdy ma averziu(odpor) k tabletkam, lebo tolko ludi bolo poskodenych liekami.
Ale tu sa nejedna o lieky so skodlivymi bocnymi ucinkami ale uzitocne doplnky potravy.