Otázky na RNG

jancecka

opäť ja, sestra včera mala neuveriteľné kŕče v podbrušku, plakala od bolesti, krvácala, nepomáhali ani lieky od bolesti, my obe mávame bolestivú menštruáciu, ale toto bol extrém, krútila sa jej hlava, bolo jej na odpadnutie, tak šiel s ňou manžel na pohotovosť, tam jej niečo pichli a poslali ju domov, že čo stresuje, je to "len" menzes. Akonáhle vyšla z dverí tackavo ledva došla na WC a 20 minút vkuse vracala, jej manžel začal naliehať aby jej pomohli, tak si ju tam nechali na noc, a dali je infúziu, až tá jej asi po hodine zabrala, ale mala aj horúčku. Už jej je lepšie.
Mám otázku, nevieš čím môžu byť spôsobené tie bolesti? V nedeľu sme boli na kupku, mohlo jej uškodiť slnko? A ako prosím tomu predchádzať, aby sa to neopakovalo?
Vraj keby sa jej tie kŕče vrátili, tak by jej urobili laparoskopiu.
Čo si o tom myslíš? Ďakujem moc za odpoveď

kkristy11

RNG, pred par dnami som ti pisala, aka som nadsena, ze odkedy beriem betain nemavam hnacky, ze sa vseko upravilo. Ale neviem ci som to nezakrikla, zase je to vsetko spat a uz zase neviem co robit. Preco mi vsetko zaberie len na chvilku? :(

robbie56

Oki, vdaka este raz RNG, podam info dalej :)
som bol asi pred 2 tyzdnami aj v LC predajni pre par litrov kol. striebra :) je nehorazne co inde na strankach za to pytaju ... thx again :)

RNG

robie, chaparal najdes aj v mojich predajniach.
Na intenzivne pouzitie odporucam 2x1 gram denne s jedlom.(to su 500 mg kapsule alebo tabletky, v ktorych mas aj trochu zinku a Yuccy, takze nemusis brat iny zinok.)

fiona

juja, pravdu mas, RNG je hotovy svatec, co pre nas robi.... ale mna hlavne udivuje to obrovske mnozstvo vedomosti, ako si to vie niekto udrzat v hlave.

majo2906

Dobre RNG...nenahnevám sa ked pošlete pár balení béčiek od swansonu...to bude najrozumnejšie.Dajte mi prosím vedieť ked ich budete posielať aby som vedel kedy by mohli prísť k nám.