Otázky na RNG

RNG

lizanka, lecitin rozpusta=emulzifikuje vsetky tuky, ci skodlive ci nie.. A tym da moznost aj skodlivym sa spalit,a potom uz nepredstavuju problem, lebo su odstranene.
Len ulozene skodlive tuky su problem, lebo zamoruju telo.

lizanka

dobry vecer RNG, dneska mi prisiel balicek z Lucenca a v nom aj granulovany lecitin, chcela by som sa spytat ci pomoze v pripade, ked skolsky obed z jedalne obsahuje aj nejake skodlive tuky a ja nemam moznost sa mu vyhnut, lebo rodicia silou-mocou chcu "aby som mala teplu stravu", ci nejako pomoze zmiernit skodlive ucinky tukov, napr. v omackach, privarkoch...a tiez ci nejake enzymy zmensuju skodlivost bielej muky v jedlach, mam na mysli enzymy a tak...lebo vacsinou sa tomu nemam ako vyhnut, od hladu umriet nechcem a varit si kazdy bozi den obed den dopredu cez skolsky rok casovo stihnut nedokazem, dakujem

RNG

zizzi, ja nepodporujem ziadne synteticke lieky, vcitane kortikoidov. Len prirodne potravinove doplnky. Na regeneraciu a opravu telesnych tkaniv treba velke davky vitaminu C(neutralna forma, 5+ gramov denne) a aminokyseliny arginin, ornitin a cystein, niekolko gramov denne.
Toto je "vycuc " z prac Linusa Paulinga a jeho kolektivu a drMathias Ratha, jeho priameho nasledovnika a spolupracovnika.
Mozes si to studovat v originaloch.
Ta predkozka nie je problem, pravidelnym cvicenim sa to vyriesi-roztiahne.

RNG

leco ber stress-B v prvom rade, to ti da trochu energie a snad aj chut do jedla.Tiez B-12 pod jazyk, B-15(kalcium pangamate) podporuju travenie a chut. Tiez enzymi pomahaju travit.
Depresie su casto dosledok zleho travenia alebo podvyzivenosti. Jedlo obsahuje plno latok, ktore telo potrebuje aby nevypinalo z oslabenia=depresia z oslabenia.

RNG

zlatino,"kokosak" tu spominany nie je krem ale cisty panensky prirodny olej z drene kokosovych orechov.
Kremy su vacsinou voda s pridavkom olejov a roznych chemikalii

zizzi

Ako sa mám rozhodnúť, ak ma poslal urológ so 3 r. synom na obriezku, lebo sa to vraj samo nikdy nebude dať stiahnuť, vytvoril sa tam pevný prstenec, ktorý bude robiť v buduúcnosti len problémy. Ja ale nechcem dať dieťa obrezať a ani nedovolím, aby "zbytočne" podstupovalo narkózu. Od detstva užíval Digoxina na foramen ovale - predsieňový defekt, srdiečko sa ako tak dáva do poriadku, nechcem riskovať. Čítala som, že v zahraničí je chirurgický zákrok až úplne posledné riešenie. Vraj tam čakajú kľudne aj do puberty. Zápaly ani problémy s močením nemá, ja fakt zatiaľ nevidím dôvod takto ho "zmrzačiť". Vraj existujú aj nejaké kortikoidy neskôr , ktoré by mohol užívať a aj pravideľné opatrné cvičenie by mohlo tú elasticitu kožky podporiť......čo teda robiť?

zizzi

Ako sa mám rozhodnúť, ak ma poslal urológ so 3 r. synom na obriezku, lebo sa to vraj samo nikdy nebude dať stiahnuť, vytvoril sa tam pevný prstenec, ktorý bude robiť v buduúcnosti len problémy. Ja ale nechcem dať dieťa obrezať a ani nedovolím, aby "zbytočne" podstupovalo narkózu. Od detstva užíval Digoxina na foramen ovale - predsieňový defekt, srdiečko sa ako tak dáva do poriadku, nechcem riskovať. Čítala som, že v zahraničí je chirurgický zákrok až úplne posledné riešenie. Vraj tam čakajú kľudne aj do puberty. Zápaly ani problémy s močením nemá, ja fakt zatiaľ nevidím dôvod takto ho "zmrzačiť". Vraj existujú aj nejaké kortikoidy neskôr , ktoré by mohol užívať a aj pravideľné opatrné cvičenie by mohlo tú elasticitu kožky podporiť......čo teda robiť?

oli

Inak okolo Golden Yuccy robili veľkú reklamu a pritom je to obyčajná Yucca, ktorá sa dá kúpiť oveľa lacnejšie v lekárni. Tiež som si všimla že niektoré doplnky sú označené ozaj hviezdne STAR, napr. Enyzeme-Star, Chromium-Star, Colostrum-Star. Pritom tieto doplnky sú veľmi predražené a navyše nie je tam napísaný obsah účinnej látky, čo je dôležité.
Musím konštatovať že doplnky čo ponúka RNG sú obsahovo kvalitné a cenovo prístupné.

lečo

RNG, chcel by som ta poprosit o informáciu ohladom potravinoveho doplnku 5-HTP, ktorý je tu na fore spomínaný. Mám depresie a panické poruchy, prestal som brať AD a chcel by som skúsiť niečo na prírodnej báze, tiež niečo na posilnenie organizmu, lebo sa cítim veľmi slabo a vobec nepocitujem hlad. ďakujem za odpoveď