Otázky na RNG

959

RNG,ale nenapísal si mi, či mám predsa len začať opať užívať tie káliové tablety, ale vo forme kapsúl, to mi asi telo lepšie absorbuje, alebo skúsiť ešte naďalej nebrať a po čase sa uvidí.Len aby mi potom tá hodnota draslíka neklesla ešte nižšie.Može mi tá nízka hlDINa niečo vážne sposobiť?

RNG

bol jeden film na rozdiely medzi muzmi a zenami s nazvom Muzi su z Marsu a zeny z Venuse.
V tom zmysle som mimopozemstan ako aj vsetci ostatni ludia.

RNG

inac s malo kyselinami nevies stravit ani tabletkovu formu doplnkov, takze ten Betain HCl by som ti veru odporucal definitivne minimalne, mozno i enzymi.

RNG

959,, ked mas malo kyselin v zaludku(paly a nafuknute brucho su priznaky MALO kysein), jedlo sa ti poriadne nerozlozi a mineraly a mnohe ine ziviny nedostatocne absorbuju.
No a z toho su potom rozne problemy.

959

A ešte otázočka.Nerozumiem pojmu excesívne močenie.To je aké? Lebo čo si uviedol tie príčiny nedostatku draslíka, tak nemám z tých uvedených asi žiadne,okrem toho potenia.

959

RNG, tie mineraly na kosti beriem.Mala som problémy aj s pomalým trávením:poradil si brať Betain a už sa to lepší.Myslíš, že aj v tom nedostatočnom trávení može byť ten problém s draslíkom? Že ak sa mi trávenie zlepší, pojde aj draslík hore?
A ešte mi poraď,prosím, užívať tie tablety ? Mám si ich opať nasadiť? Vieš, keďže draslík vo forme tabliet vylučujem, možno že v kapsuliach by boli vstrebatelnejšie, nie? Alebo ich nemám vobec užívať a uvidím, ako bude ďalej?
Len sa bojím, že mi to klesne ešte nižšie a už teraz som mala hladinu veľmi nízku.A bojím sa, či to nie je nebezpečné takmálomať kália v krvi.
Ďakujem.