prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
sara, Bone essentials kapsule maju sice menej mineralov ale v ovela lepsie absorbovatelnej a hlavne zabudovatelnej forme.
oli, ja z toho zialbohu z mnozstva dovodov vystupujem.
zuzanna, zo zlozenia vidim, ze je priaznive, ale cena je definitivne skodliva na vrecko.
Kedze hlavna zlozka, jiaogulan(gymnostemna pentaphillum) je tam len vo forme listov z neznamym obsahom aktivnej latky, Gypenocidov(odporucena davka 20-60 mg denne), dost tazko sa mi posudzuje mozna aktivita. Inac ani mnozstvo tych susenych listov tam nie je uvedene....
satanas, Stress B a GABA
RNG. prosim ta, je mozne napisat ti niekde na tvoj sukromny mail? mam pre teba informacie, ktore su urcene iba tebe a myslim, ze su pre teba dolezite.
docitala som sa, ze RNG. konci so svojim obchodom v bratislave aj lucenci. viete o tom nieco? je to naozaj pravda? zda sa totiz, ze RNG. uz neodpoveda.
Ahoj RNG, som rada že si späť, tak môžeme rátať aj s tvojimi doplnkami a obchodmi naďalej?
čo poviete na Ikan a antilipidový čaj viem že uškodiť nemôžu len by som chcela vedieť vaš názor