Otázky na RNG

jancecka

mám trošku z toho zmätok, takže chaparal má na krabičke poznačené 500 mg, to má zrejme jedna tableta toľko, čiže 2 x po dve tablety dennem, pri nákaze, a ten olivový výťažok má na krabičke 150 mg čiže to mám 3 x 5 tabliet denne. Veď to zachvílu zjem :D ak som to správne vypočítala

RNG

janecka, aj ja si davam kvapky GSE miesto do vody casto do caju. Ale su definitivne horke, a na tom nic neviem zmenit.
Kto neznasa horku chut, pre toho su GSE kapsule, jedna kapsula obsahuje 12 az 15 kvapiek GSE.

RNG

janecka, chaparal pouzivaj pri aktivnych viralnych nakazach 2x1 gram denne.Na udrzbu staci 1/2 gramu denne.
Extrakt z olivovych listov klinicky ucinne je 3x750 mg(20% oleuropein) denne. Udrzobne staci 1xdenne.

RNG

sara 13, DMSO nie je krem ale tekutina v roll aplikatori
Krem je s MSM a ucinok na klby by si mala pocitit za niekolko dni.

RNG

nariaj, tym vlasovym analyzam co sa tyka hormonov velmi neverim. Tie su presne len na mineraly a pripadne drogy. Ale nevidim ziasdny problem, ked mas trochu viac progesteronu nad estrogenom. Inac to sa casom meni

sara13

kleopatrica a ako sa to u teba prejavuje? mna ked chytia taketo stavy neviem vyjst medzi ludi a ked aj musim ako do prace tak sa potim mam totalne chvenie celeho tela a este mi to sposobi aj blok v krku, no proste strasne.

kleopatrica

sara 13: ja som ho este nepouzivala, ale chcela by som niekedy skusit ci to fakt zabera. Trpim sociofobiou. Je to Proti stresu, depresiam a pod. RNG vravel, ze to ma v doplnkoch, ja to taktiez neviem najst.

jancecka

Charlota, skús toto, 0911 279 694, ja si objednávam na tomto, mne tiež nedvíhali tie pevné linky, tak som im napísala e-mail a oni mi naspäť zavolali z tohoto mobilného čísla a odvtedy len na to volám :D

charlota

RNG nech sa snazim ako sa snazim, nemozem sa dovolat na cisla v tych obchodoch, jednoducho akoby neboli zapojene, su zrusene? akym sposobom si mam teda doplnky objednat....?

sara13

kleopatrica na co je dobry ten ST. wort John, je to pri nervoch a stresoch? ak ano kde ho najdem lebo nevidim ho v doplnkoch u RNG? ako ti pomaha? ja som dost v strese.