prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
This drug belongs to a class of Anti-psychotic drugs known as Atypical Neuroleptics. It is a strong dopamine antagonist.It has a high affinity for D2 dopaminergic receptors. It has actions at several 5-HT (serotonin) receptor subtypes. These are 5-HT2C, linked to weight gain, 5-HT2A,linked to its antipsychotic action and relief of some of the extrapyramidal side effects experienced with the Typical Neuroleptics through action at 5-HT1A. The latter action may lead to an increased release of Dopamine from Mesocortical neurones in the brain.
Tak toto ma viedlo k tomu, ze sa zvysuje risperdonom nakoniec Dopaminova hladina, aj ked je dopaminovy antagonist
Ale mas pravdu, je to pre mna privela, nakoniec to nie je moj odbor a ked sa do toho vyznas lepsie, tak je tvoja povinnost pomoct ludom na tychto strankach, ako sa o to pokusam, mozno neuspesne, aj ja.
A studovat ine pristupy k lieceniu, nielen skodlive chemicke drogy. V prirode su miliony latok este nepreskumanych a statisice uz preskumanych, ale neznamych farmaceutom, lekarom a celkove zdravotny priemysel o nich nechce nic pocut.
Takze to nechavam na tvojom svedomi a ja sa vzdalujem - budem sa venovat len svojmu polu, kde som bez pochybnosti expert.A do toho to pola by som ani nenakukol, keby si ludia v zdravotnom systeme brali hippokraticku prisahu k srdcu .
RND prosim pises na herpes ASTRAGALUS zozeniem ho u teba? Nema vedlajsie ucinky?
sajfa, odporucam neriskovat, iba ak by si tuzil po pobyte na psychiatrii. je to na tebe.
to iste plati aj o serotoninovych receprtoroch- risperidon blokuje konkretne 5-HT2 subtyp serotoninovych receptorov.
RNG, s tym risperidonom poriadne zavadzas! Risperidon BLOKUJE dopaminove (nie dopalaminove!) receptory, cize ich ucinok znizuje. Je vseobecne zname, ze L-DOPA ZHORSUJE PRIEBEH PSYCHOZ! to sa nebojis, ze tu niekomu svojimi radami poskodis zdravie?
zuzuzu, riasy su rozne a kusok nie je naozajstna miera.
V jednej mini tabletke kelpu je 150 mcg jodu.
Ja odporucam aspon 1 mg, moje zdroje lekari vyskum v 80 rokoch) odporucali 1 az 6 mg,
japonci dostavaju v priemere 12.5 mg denne,ale oni jedia tej morskej buriny plno,
jedna kvapka jodovej tinktury obsahuje 2 1/4mg
(Tinktura sa aplikuje na kozu, samozrejme a odtial si to telo nasaje postupne dovnutra)
zuzuzuzu, medzi antimikrobialnymi(GSE, oreganovy olej, extrakt z olivoveho listu, graviola, lapacho, aj collostrum snad) a probiotikami musi byt aspon 3-4 hodiny pauzy.
Najlepsie je dobrat antimikrobialne tak asi 3-4 hodiny pred spankom a
na noc si dat probiotika s jablkom, aby sa cez noc rozmnozili a osidlili creva.
sajfa, zavolaj tam ci ju este maju. Povodne som ju tam poslal.
RNG, ak dovolite, este jednou otazkou Vas oberiem o trosku Vasho casu a energie - kolkokrat do tyzdna treba jest kusok rias s obsahom jodu, aby som mala v tele dost jodu? DAkujem.
Dobry den, pan RNG. S cim okrem oreganoveho oleja nie je vhodne kombinovat probiotika, aby sa ich ucinok neznicil? A vedeli by ste mi poradit nieco na neustale zapaleny a zarasteny bolestivy necht a tvrdu kozu na chodidle? Dakujem Vam moc.