Otázky na RNG

RNG

silvia, zavolaj do Lucenca.Iste pokracuju vo vyrobe striebornej vody, zariadenie je tam nainstalovane(osobne som ho bol instalovat), na to mna nepotrebuju.

silviia

RNG, a to uz ani striebornu vodu nebudes vyrabat? minala sa mi na kvanta :)
taka skoda,kde ju teraz zozeniem???v takom mnozstve, pouzivali sme ju vsetci,aj lokalne aj oralne. v usa nemas nieco podobne,bolo bolo by to moc drahe-teda myslim dobierkovy obchod vsetkych tych tvojich produktov co mas ,tu posielat priamo odtial?ako vacsia objednavka naraz

RNG

je tam viacero pricin, nie len subjektivne(osobne) ale aj objektivne(schvalovanie, odbyt bez reklamy ktora by zbytocne zakaznikom zvysila cenu... , proste je toho viac a zrejme nie je na to zrely cas aby ludia isli za kvalitnymi prostriedkami bez reklamy , lebo este nerozoznavaju z obsahov, co je kvalitne a co nie)
Inac ja som mal velmi zname "znackove" vyrobky, ale zrejme zname len v USA....

svetlana6

jedine najst si noveho a cestneho konatela- cloveka, co by bol ochotny dat do businessu mozog aj srdce- velmi tazka uloha, najma ked tu nie si. clovek v takychto zalezitostiach doveruje najblizsim, ktori ho casto sklamu ovela viac, ako ludia uplne cudzi :(

RNG

mangohit, spolocnost Sklepareje s.r.o ma jedineho vlastnika, mna. Bez mojho dovolenia by konatelka nemala nic robit, aj ked je Slovenske zakony na to pravo davaju. Moje pravo je ju ale nahradit kedykolvek chcem, takze si nemoze jednoducho podnikat na "svojom", na jej prava a povinnosti je spolocenska zmluva, ktoru musi dodrziavat.Konatelka nie je samostatny podnikatel ale moj zamestnanec.
Ale to je vsetko zbytocna spekulacia, ten podnik na Slovensku neprosperuje tak, ako som si to predstavoval, takze som dal za tym bodku.Skoda. nuz ale co mam robit.

RNG

suri, regeneracia pankreasu je trochu rozdielna od pecene. Ale podla vsetkeho je sylimarin ucinny aj pri tom a tak isto aj alfa lipoicka kyselina.
Selen je potrebny pre kazdeho
Ja pouzivam polovicnu davku protokolu prakticky cely cas a zrejme mi to zlepsilo pankreas. Tiez pouzivam aj gymnenu sylvestris ako cukrovkar, lebo ta regeneruje tiez pankreas.
Cronicka pankreatitida je ale niecim sposobena a to "nieco" treba adresovat a znicit. Ci je to bakteria, virus, kvasna infekcia, plesen, mykoplazma alebo parazit, vsetko sa da adresovat. A su take sirokospektralne prostriedky, ktore su ucinne naraz na viacere z tychto a daju sa brat rozne kombinacie, ktore zasiahnu prakticky vsetky mozne priciny.

svetlana6

ja mam ten isty problem ako sariana. ale o tom som uz pisala. myslela som, ze som len nejak zle dala predvolbu na cisle, ale skusala som vselijak mozne, s predvolbou na slovensko ( +421, 00421) aj bez predvolby (iba s luceneckou) a nic.. :( hm neviem.. mozete sem prosim niekto (kto si uspesne objednal z Lucenca na dobierku) hodit tel. cislo, na ktore ste volali? D.

mangohit

RNG. a nemoze to byt tak, ze konatelka z lucenca proste iba zistuje, ci by tie iste doplnky nemohla mat od niekoho ineho lacnejsie ako od teba? ze ta obide a bude to predavat a teba z toho vynecha? ked sa ti nehlasi, asi minula vsetky peniaze, ktore dostala za predaj tvojich produktov. a nema ti co poslat. aky iny dovod by to mohol byt? to sa casto stava, ze do biznisu sa dostanu luldia, ktori vobec nevedia co to znamena rozvijat firmu a investovat, ale len minaju peniaze, ktore sa im objavia v kase. az jedneho dna je kasa prazdna a na konte kopa dlhov.