prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Dobry den RNG, mohli by ste mi prosim poradit, co pouzit na co najrychlejsie zahojenie rany po komplikovanej extrakcii zuba mudrosti /manzel dnes absolvoval/. Mam striebornu vodu, multi enzym,super multi enzym,bromelain.Co z tohto je najlepsie nahradit wobenzymom. Ako davkovat? Moze vyplachovat striebornou vodou? Tri dni to nema vyplachovat absolutne nicim-doporucenie doktora. Dostal aj antibiotika. DAKUJEM
kokosovy urcite, oreganovy pravdepodobne tiez, ale opatrne.
Skor by som bol vtedy za lapacho a GSE, z kazdeho trochu, lebo tie nie su drazdive ako korenina oreganovy olej.
RNG myslis ze mozem uzivat kokosovy aj oreganovy olej na pliesne ked som vo 4. mes. tehotenstva, alebo mam radsej pockat? Dakujem
drzim palce.
Este raz dakujem, zozeniem aj to lapacho...a potom sa do toho pustim...vyhladovat tie male bestie navzdy! Dobru noc
skus zohnat aj lapacho.
www.e-tea.sk
Ja som mal aj jemne mlete, ale na tomto zdroji maju len hrube triesky, ale velmi lacno
1 lyzica kopcom do pol+ litra vody, varit pomaly 20 minut, nechat odstat cez noc prikryte.Zliat,NEFILTROVAT!
Dakujem. Ten kurkumin, nastastie, mam. Tak to skusim s nim. 2x 1 gram bude stacit dufam...Pekny vecer.
vaneska skus lapacho a curcumin.
A hodne kokosaku, aspon 3 lyzice denne. A ziadne cukry a skroboviny aspon tyzden.Da sa to vydrzat s pomocou kokosoveho oleja, ten nahradi sacharidy z hladiska vyroby energie v bunkach.
Takze maso,zeleniny, vajcia. orechy a kokosovy olej.
RNG,
cim mozno nahradit oreganovy olej v boji proti plesniam? mam kokosovy olej aj GSE, staci to? vdaka
RNG dnes som sa pokúšala dovolať do Lučenca a nešlo to. Ktosi tu písal že sa dovolal, ale nedá sa.