Otázky na RNG

kristina1

Mozete mi poradit,ci od caju LAPACHO mozem viac krvacat? Som po aborte a viac ako tyzden po tom este krvacam. Zacala som pit tento caj a neviem ci mozem dalej pit,ci nie od toho som zacala krvacat.
Toto som nasla o LAPACHO:
LIEČIVÝ KYSLÍK A KRV
Kambium tohto úžasného stromu viaže v sebe mnoho kyslíka, ktorý pomáha ničiť vírusy, baktérie, huby, plesne i prvoky, vyskytujúce sa v organizme človeka a zároveň podporuje aj tvorbu červených krviniek, pretože obsahuje veľa železa. Dobrá krvotvorba a transport kyslíka v organizme je jednou z podmienok nášho zdravia.
Lapacho zvyšuje obsah hemoglobínu v krvinkách a aj ich počet, čím zvyšuje kapacitu krvi potrebnú na prenos kyslíka. Kôra Lapacha obsahuje veľa železa, ktoré dokáže tento strom odovzdať ľudskej krvi

tiskar

rng, vedel by si mi vysvetlit co sposobi kyslost krvi a co s tym robit.
A co odporucis 52 r. dame, kt. zrejme menopauzia sposobila rozruch v organizme, nevie zaspat. dakujem

oli

RNG ti určite dobre poradí,čo ako a koľko užívať,len škoda že už obchody zatvára.Držím ti palce,aby si čím skôr vyzdravela.

nina26

OLi ved preto som to tak zosiroka rozpisla, lebo si neviem rady aky postup zvolit, a nechcem prist o moznost zakupit si pripravky, ktore mnohym pomohli. Dufam, ze mi RNG poradi. Stale sa mi vracia palavost na srdci, az bolest pod lopatkou, prip. cele v hrudi. Podla vysetreni som OK, je to pri strese, fyz. zatazi aj po jedle.

nina26

Oli, neskoro som nasla tuto stranku, potrebujem sa vyzdraviet od augusta som dala vypoved, velmi zle som sa citila. Teraz som doma. Skusam zdravu stravu, zelenina, cicer, proso, pohanka, riasy, orechy, semena. Maso, so zeleninou. Cukor biela muka a ryza vylucene. Uz sa urcite citim lepsie, ale nie som OK. Co som brala doteraz, asi neboli dostatocne liecive davky. Ked clovek ani nevie ako by si mal pomoct. Co Ti pomoze a co uskodi.

oli

nina a nie je to naraz veľa tých doplnkov užívať? Koenzým musíš užívať? Možno by bolo dobre keby ti RNG vložil do toho systém užívania,lebo aj to ti môže spôsobovať niektoré problémy, aspoň si myslím.

nina26

Doteraz som brala okrem C, Calciu 333mg, Magnesium 167, zinok 20mg,koenzym, Alfalfa, E 400 1x od firmy Jamieson,Q10 60 mg,a 3 omega 1000mg od firmy Kardio, Spirulina 2g,probiotika firma Swiss 6 miliar zivych aktivnych buniek Lactobacilus rhamnosus 55% bifidobacterium 20% Cactobacilus casei15% Lactobacilus acidophilus 5%bifidobacteriumlongum 5% brala som 2x denne. Teraz som si este kupila Mutaflor probiotika vlastne je to na zapchu co nemam, ale som sa docitala, ze upravuje floru tak som ich brala, zacalo ma prehanat tak som ich vysadila obsahuju 2,5-25x10na9 KBE Escherichia coli Nissle 1917 Pomocne latky glzcerol, mastek, cerveny oxid zelezity, makrogol 4000 triethyl-citr8t, kopolymer MA/MMA 1:1, oxid titanicny, voskove lestidlo, zelaatina, cistena voda

oli

uf nina26, ty si toho veľa objednala, pri takomto objednávaní by RNG šli iste dobre obchody.Mne prišla zásielka dnes.