prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
navi moze, ale podla mna je na 45 kiloveho stale brat 50 mg trochu vela, nech vynecha aspon 2 dni v tyzdni.
Rozdiel je, co pise vyrobca a co lekari odporucaju a to tiez sa deli mja tych, co sa drzia tych starych odd z 1948 roku alebo mensej skupiny tych, co sa riadia novsim vyskumom z oblasti vyzivy.
Inac v zinc for acne je 50 mg na DVE tablety
-odkaz odstránený-
Všimol som si ešte jednu vec. Zinc for acne má syntetický vit.E 50 IU 167% value. Mám mu to vôbec dávať, keď tam je tá syntetika, ktorú zrovna moc nepochválili?
som googlil a nasiel som toto
-odkaz odstránený-
v tom prvom je l dopa 15%....nie je to malo?? dokedy mozu chalani rast, pise sa ze okolo 18 roku...alebo mas skusenosti ze kludne aj neskor??
RNG, chlapec má 45 kilo a tabletky zinc for acne sú 50mg. V návode je písané dospelí 2 tabletky denne, tak som si myslel, že také dieťa je polovička z dospelého, takže môže jednu denne.
radecka, aj bromelain je protizapalovy, lebo ako enzym cisti a naviac tlmi cinnost "mast cells", ktore su zodpovedne za vylucovanie histaminu. (Histamin je vylucovany aj bielymi krvinkami, Basophilami)
Ale najviac odporucam curcumin(kurkumin, pakoren, zlte korenie turmeric, sucast kari korenia=curry) niekolko gramov denne alebo jeho pribuzny dumbier
opoli, aj menovane aminokyseliny zvysuju nepriamo h;adinu dopaminu ciastocne a tym stimuluju vylucovanie hGH
Ale L-DOPA je ovela ucinnejsia na zvysenie hladiny dopaminu.
Ja som ho mal urcity cas v obchodoch vzorkovo, ale uz som to zlikvidoval z mojej strany , takze si to musite najst na Google.com a objednat sami.
Nie je to najlacnejsie prave, lebo vytazok je 50 az 100 : 1 z fazulovin, takze cena sa pohybuje od 40-60 dolarov vys za 120 x 250 mg cistej L-DOPY.
Pozdravujem pan RNG.Vcera ste mi pre syna/zv.lymfaticke uzliny/spominal protizapalove doplnky curcumin alebo dumbier,namiesto qercetinu.Doma mam este bromelain,nie je to nieco podobne ako tie vysie spominane veci?dakujem
ta l dopa sa da niekde kupit?? nasiel som este lyzin, arginin ,glutamin a glycin ze mozu zvysit tvorbu rastoveho hormonu...neviem ci je to pravda....
hojenie.
Nejak mam dnes strpnute ruky a mysel. Este aj skolacke chyby robim ako "keby" s makkym i
LUDSKY