Otázky na RNG

rudinko

RNG A ty co si myslis o tej ortuti?Podla teba sa da candidy zbavit v pohode?Aj ked mas amalganove vyplne?Ten olej a GSE dostanem aj v lekarni?

monka11

rng ale ja si to neviem odtial objednat a bolo by to financne velmi narocne objednat si neviem odkial nejaky produkt.nemaju nahodou aj v Londyne nejake obchody,mam tam segru,tak jedine tak by to slo

RNG

monka, nie, pokial nezacnu predavat vyrobky firmy NBTY. Zatial to mozes dostat cez internet napr z www.hollandandbarrett.com alebo -odkaz odstránený-
Ja som to mal ale zialbohu obrat obchodov nebol dostatocny a dalej som nebol schopny operovat so stratou.
4.5 roka bolo akurat dost.

RNG

navi, pravdepodobnost tam je dost velka.
Byt tebou, skosim oreganovy olej alebo pit caj z lapacha.A definitivne zamenit ine rastlinne oleje a "masla" za kokosovy olej, pripadne aj olivovy, orechovy, hroznovy, lanovy a ine, ktore su setrne extrahovane(panenske alebo aspon za studena extrahovane neskodnymi latkami.)

puma127

RNG
chcela by som sa opytat naco je pasomnica uzitocna??je vobec na nieco uzitocna?ziska sa z nej daco alebo pomaha nejakej vyrobe hnojiva alebo co?:D