prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
pitko, ked nedodrzia prisnu hygienu na nastroje(dokladne vyvaranie) samozrejme je mozne preniest cokolvek, toboz virusy pri prieniku do tela a sposobeni rany vnutri pri brani vzorky.
Ber minimum selen, zinok a obcas probiotika, a ked uvidis priznaky viralnych tak aj silnejsie, co som uz tolkokrat menoval, to sa tyka vsetkych virusov, vcitane hpv;
....
Zvysovanie imunity zvnutra robi ovela viac proti vsetkym viralnym, vcitane herpesov, ktore mame temer vsetci v tele permanentne, nez vsetky mastickovania a specialne ozarovania zvonku. Virusy su v celom tele a objavia sa naplno, ked je telo oslabene. A nesposobuju len opar, ako sa mnohi naivne nazdavaju, ale aj poskodzovanie nervov(bolesti, depresie...), poskodzovanie sliznic(zapaly...)poskodzovanie zaludocnej sliznice, pankreasu, pecene atd, su aj jednou z pricin tzv. autoimunnych chorob(v spojeni casto s bakteriami a mykoplazmami)
Takze znova zdoraznujem, zvysujte si viralnu imunitu a kazdy by mal brat aspon selen, zinok a obcas probiotika, ti co maju viac problemov tj castejsie sa opakujuce prejavy(opar, pasovy opar, bolesti z roznych zapalov atd) si mozu vybrat s nasledujucich zoradenych zhruba podla ucinnosti
aloe vera(dlhodobo brane zvysi imunitu voci nielen virusom ale aj inym), l-lysin, vitamin C vo vacsich davkach, echinacea, baza, astragalus, GSE, oreganovy olej,collostrum, lapacho, extrakt z olivovych listov a chaparal(larrea tridentata)
dragonfly, kelpove tabletky obsahuju mozno 650 mg kelpu, ale len asi 150 mcg(mikrogramov ) jodu. Takze ich potrebujes plno. Denne sa odporuca dnes podla nazoru viacerych lekarov od 2 do 6 mg jodu. Japonci maju v priemere (jedia vela morskych rastlin) az 12,5 mg denne. Najsilnejsie tabletky na svete(nuklearne pohotovostne) maju 35 mg jodu(KJ), a tie sa pouzivaju len v pripade nuklearneho utoku, tj nie su to ziadne potravinove doplnky.
Lacnejsie a ucinnejsie dodanie jodu som tu casto spominal z jodovej tinktury, 10 kvapiek na spodok brucha raz tyzdenne.To doda zhruba 3 mg v priemere na den.
....
Dcerke na problemy s menzesom odporucam hlavne yam(2x1 gram denne), pripadne pupalkovy olej 3x1 gram
Damiana a Dong Quai su zaroven posilovace sexualnej cinnosti, takze by som ich neodporucal pre 16 roznu, ked si neziadas o ziadne problemy.
Este by som sa chcela spytat na tieto veci-nasla som to na internete a chcela by som vediet vas nazor:
"alchemilka končistolaločná (môže sa piť až od 3. mesiaca)
aloe vera – vyvoláva prekrvenie orgánov panvy a tým aj potrat, má silný preháňavý účinok
ďumbier lekársky (zázvor) - na začiatku tehotenstva užívajte veľmi opatrne, aj keď sa v predpísaných dávkach môže bezpečne užívať pri rannej nevoľnosti, vo väčšom množstve môže spôsobiť prekrvenie oblasti panvy"
Rng, mozem ten dumbier sušiť v sušičke na ovocie? aj surovy? Ja som toto uz raz robila,podla vasho receptu, ale splesnelo mi to po case-neviem kde som urobila chybu.Mozem GSE pocas tehotenstva?pobolieva ma trochu hrdlo.A chcem sa este spytat, ci kokosovy olej v kolacikoch/pouzivam do kolacov namiesto stuzenych tukov-VYBORNA NAHRADA/ tiez doda energiu ako lyzica obycajneho kokos.oleja.DAKUJEM
Včera som poslal dotaz, či je možné nakaziť sa výrusom HPV, pri uskutočnení biopsy prostaty...
RNG, este doplnim otazku. Moze uzivat z tych styroch - pupalka, yam, damiana, Dong Quai - aj moja 16,5 rocna dcera? Ma nepravidelny menzes, aj bolesti, k lekarovi nechce ist, ze este ani sex nemala, a k lekarovi bude chodit. Medzi menzes problemy nema, tak ju az tak nenutim. dakujem a vdakabohu za tvoje znalosti.
dakujem RNG, mam kelp tam l tbl. obsahuje 650 mg jodu. V lekarnach iny enzym nemaju, beriem teraz 3x5, tak budem viac, je to dost haluz popreglgat tolko tabliet. pupalka,yam,damiana a Dong Quai sa mozu vsetky,alebo niektora z nich iba? mozem s tym vsetkym aj candimin? lebo mam v nosohltane nejake problemy,asi alergicke, ale citim hlienmi zanesene hrdlo, lekar povedal, ze to je nosohltan, moze sa to laserom odstranit.
sunie ucinok koloidnej striebornej vody je len niekolko minut. A mozu sa pouzivat oboje, len nie zmiesane a aspon 15 minut od seba
dragonfly, neviem o akej jodovej tabletke
rozpravas. Cisty jod alebo jodid draselny iste nemas k dispozicii.
Mozno mas kelp a tam zalezi od toho, kolko tam je jodu.
Wobenzyme je tiez velmi sl;aby enzym a pokial neberies 20 -30 denne, nemozes ocakavat ziadne velke vysledky.
Endometrioza je ale hormonalne zavisla, takze pupalka, a hlavne yam su ovela dolezitejsie na predchadanie,, tiez damiana, a Dong Quai.
Neboj sa pouzivat potravinove doplnky, je velmi velmi nepravdepodobne, ze by si nasla nejaku kombinaciu, co nerobi dobre.
RNG teraz uzivam koloid.strieb.vodu aj citrovital, akoze sa nemaju uzivat spolu? Ci je to myslene ze citrovital sa nema nakvapkat do tej vody? To nerobim, kvapkam si ho do caju lebo je to horke. Ale inak to mozem paralelne uzivat, navzajom sa tieto pripravky neovplyvnuju, nie?