Otázky na RNG

RNG

elisa_bone
Neviem presne aka je premena medzi FI a mg pankreatinu, ale bezne odporucane davky su 1400 az 2800 mg pankreatinu s jedlom. Zialbohu, tvoj lekar neadresuje hlavnu ciastku zaludocneho travenia, kyseliny. Bez nich enzymi nemozu pracovat. Tiez sa neznicia rozne neziaduce bakterie(kvasne, hnilobne) a tieto sa rozmnozene za pomoci Costi( chemikalia domperidon) este nedostatocne natravene napumpuju do criev, kde hnitie a kvasenie pokracuje a kvasne plyny vytlavaju z dvanastornika zlc do zaludka.
Odporucam brat radsej kyseliny s enzymami a vlakniny(psylium) na vsiaknutie zlci a vynesenie jej von. Samozrejme aj probiotika, ktore potlacia kvasne kultury v crevach.

Nechutenstvo je vysledok otravy organizmu z premnozenych bakterii v crevach(tj roznych neziaducich, najma hnilobnych a kandid) a samozrejme aj zapalu sliznice zaludka, ktory je stavany na kyseliny, ale nie na zasaditu zlc.

pussa 262

Dobry Vecer prajem,chcela by som sa Vas opytat ci mate prehlad k mojmu zdraviu,co je so mnou?
Mala som anorexiu asi tristvrt roka z 9mesiacov som schudla cca 11kg,povodna vaha -43kg ,dnesna vaha 33kg som vysoka 160cm...pocas ppp som nepocitovala hlad dovtedy,kym som nebola na dovolenke v chorvatsku tam som musela prisne jest..no pribrala som len nejake tie 2kila...odvtedy pocitujem stale hlad proste pocas ppp som vedela odolat teraz neviem...no a teraz ked mam 33kg nedokazem pribrat,zjem cokolvek nepriberiem,na gastre mi zistil iba HP a nejake zapaly a talbetky na travenie-pangro20000...totiz ma nafukuje stale,...no hlad pocitujem stale...co myslite co sa so mnou deje?MOHLO SA ZO MNA STAT CHUDOKRVNE DIEVCA,ALEBO NEJAKA PORUCHA?budem rada,ak mi odpoviete,dakujem

puma127

Dobry vecer
chcela by som sa opytat rng,su nejake lieky na zvisenie zaludocnej kyseliny?ak ano,daju sa kupit vo volnom predaji?

delphia

dragonfly53, ak to len trochu bude mozne, tak nech ti aspon trochu z vajecnika nechaju- aspon ako tak nech tvori hormony... inac aj mne bolo povedane, ze keby som mala viac rokov(mam 40), tak pri tej operacii pridem komplet o vsetko...:(
ja som bola operovana v epidurali- maximalna spokojnost.
vela stastia

RNG

myselka, hliva ustricova obsahuje betaglukany, ktore stimuluju vyrobu a aktivitu bielych krviniek. Nepoznam ziadne skodlive kombinacie okrem toho, ze sa nesmioe pouzivat naraz s drogami potlacajucimi imunitu pri transplantoch organov.
Iny dovod na potlacanie imunity neuznavam, lebo su ine cesty ako riesit problemy.

RNG

zlatusik, pala ma podobne priznaky, ako bolest srdca dost casto.
Na palu pomoze hladovka alebo doplnky kyselin a enzymov.