Otázky na RNG

RNG

lea 30, na zlepsene cistenie criev a posuv jedla treba viac vlaknin, najlepsie jemnych(rozpustnych) ako napr pektiny, psylium. Na ozdravenie zaludocnej flory okrem probiotik je treba niekedy pouzit collostrum alebo/a Triphalu.
Ak mas zamorenie criev kandidou, treba ju vynicit(nizkosacharidiva dieta, oreganovy olej, kokosovy olej a GSE, pozri si na temy na fore okolo kandidy a plesni)

puma127

dobry den,chcela by som sa opytat niekoho kto sa vyzna v dietach pri chutnuti,na co mam pozerat na sacharidy alebo na tuky urceneho vyrobku??ako zistim ze vyrobok je dobry ked ma viac sacharidov alebo viac tuku?

delphia

Praveze vsetko mam v norme z toho, co si napisala...brali mi viac krat krv :( jedine, co mam zle je bunkova imunita..aslo som tiez nemala vysoke ani pred vyberom mandli=okolo 200.Tak naozaj neviem..a hlavne preco mi napucha ten jazyk? Doplnky si kupim...a dakujem aj tak za radu..

delphia

andrea7 ak mas zvysene teploty, tak mas v tele zapal. nasvedcuju tomu aj zvacsene uzliny. pises, ze krv mas v poriadku. podla mna mas urcite viac leukocytov, vysoku sedimentaciu a aj vyssie zapalove ukazovatele- aslo, latex, CRP.
myslim, ze by si mala uzivat antimikrobialne, antiviralne a protizapalove pripravky dla rad RNG- citrovital, bromelain, selen, zinok, aloe vera. na zvysenie imunity betaglukany. zvacsene uzliny nie su v norme.

synamin

RNG!!! MOHOL BY SI POZRIET TEMU ???otazky pre vsetkych aj pre rng!! dost vely krat som ta prosila o radu...dakujem

tina

Ahoj RDG. Mam 17r. tento rok a uz asi 3r. mam miestami vo vlasoch také jak šupiny biele a vpredu jak konci čelo, ked si odskriabem tie supiny taky červeny flak. chodila som aj po lekaroch ale vzdy mi dali len niaky sampon alebo masticky a nikdy nepomohli uplne :( mozes mi prosim ta pomoc a poradit co s tym a co mam pouzivat, aby som sa toho zbavila? Uz som zufala:( Velmi pekne ti dakujem.

andrea7

Delphia mala som na Teba vlastne podobnu otazku ako na RNG-len som chcela pocut mozno aj nazor zdravotnika :) Mam problemy so zvysenymi teplotami uz vyse roka a bolestami v hrdle.Pred dvoma mesiacmi mi vybrali mandle, ale teploty zostali a namiesto mandli mam opuchnuty jazyk-tzv jazykovu mnadlu..mam oslabenu aj bunkovu imunitu, malo NK buniek.Liecim sa na alergologii, plus si chcem kupit doplnky podla rad RNG z usa...Nenapada Ta/Vas nieco konkretnejsie? Co by to mohlo sposobovat.Krv mam inak v poriadku-aspon zakladne parametre..
Idem este na testy na chlamydie 14.1., ale neviem neviem, ci to bude tym..plus mam zvecsene uzliny na krku-aj v slabinach-ale zevraj v norme.