prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG velmi ta prosim, uz neviem koho a myslim ze este ty by si to mohol vediet,lebo som to uz skusala hladat vsade,no neviem sa ztoho vysomarit...
potrebujem premenit jednotky biochemickych krvnych vysledkov,lebo vyhodnocovaci program testu ich berie len v medzinarodnych jednotkach- IU/l a ja mam ine. prosim ta, pomoz mi ako dostanem z 1234 mIU/l hodnotu v IU/l? a teraz este horsie-AKO dostanem z 43,21 ng/ml hodnotu v IU/l ??? nevies nahodou poradit kolko to je? ja som ztoho jelen. alebo ktoby tu vedel?
prosi a ako bojovat so senilnou keratozou? mam iba 35 rokov ale trup mam posiaty koznymi vyrastkami- drsnymi utvarmi. dakujem
RNG prosim co uzivat s Yam v menopauze na psychichicke podrazdenie a depresiu?
dakujem
ema123 ak ta to zaujima- venuj svoj cas ziskaniu info z prispevkov.
ver mi, ze ten cas, ktory tomu povenujes, bude osozne straveny
dobry den RNG, mam na oku zacinajuci jacmen, nikdy predtym som ho nemala. co s tym robit? viecko nemam opuchnute ani ta hrcka nie je este cervena, len mierne boli a citim ju. dakujem
RNG, prosim mozes este raz povedat aky je podla teba najlepsi navod ako sa zbavit ortute z tela? Uz tu bolo nieco spominane ohladne chelacie (ale neviem presne ako to mam chapat). Dakujem.
dakujem, tie pevne linky uz nefunguju?
RE: veronika vies o com to tu je, len nevies co vsetko to zahrna?
hm..
tak si ich precitaj este raz, mozno ti svitne