prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
MUC,toto bolo z casopisu na konkretnu otazku na pigmentove skvrny.Napisem odporucanu liecbu.Dodrziavat vsetky rady z knihy na str.118-120,Nadmerne ochlpenie u zien.Okrem to ho robit sedacie kupele/kniha II,str131/.Podla knihy Psychotronicka poradna I,str.95-96,si prilozit20 obkladov na zatylok.do oblasti,ktora sa vola turecke sedlo.Do posvy kazdy druhy den zavadzat vaginalny gel femigel/postupovat podla letaka/.Dovedna pouzit 3 balenia.Nepouzivat na tvar parfumovane pripravky ,najma pocas pobytu na slnku.Niektore oleje a silice mozu sposobit trvala skvrny..Plati to napr. o pripravkoch s bergamotovym olejom.Tot vsjo.Vela stastia.
agaven, potravinove doplnky nie su ani dopingy, ani zbytocne chemikalie. Je to len specialna koncentrovana pozivatina na doplnenie toho, ci ti v tele chyba.
Zozen si aj oreganovy olej aj GSE(citrovital), ked ma dcerka nabeh k chorlavosti, iste sa jej to zide viac, nez synteticke antibiotika
Ja som nepouzil ziadne lieky uz vyse 17 rokov, branim sa len prirodnymi latkami a to som extremne nachylny od detstva na plucne nakazy.
Dnes ich porazim co len v naznaku a nedovolim sa im rozmnozit a prepuknut do chorob.Rozhodne necakam ani hodinu ak mam podozrenie, ze na mna nieco lezie.
Zautocim okamzite viacerymi spomenutymi prostriedkami a za 2-3 dni je to porazene bez choroby, horucky alebo prilisneho kaslu.
Samozrejme, jeden prostriedok nesatci pokryt vsetky mozne infekcie, treba ich brat viacero cim sa pokryje velka vacsina mikrobov. A rozhodne nebudem vyckavat , kym lekari zistia, o aku nakazu sa vlastne jedna, lebo su notoricky nepresni, pridlho im to trva takze daju moznost chorobnym mikrobom sa rozmnozit a poskodit telo.
Uz len navsteva u lekara pri oslabeni chorobou znamena, ze v cakarni ci nemocnici moze byt oslabeny clovek nakazeny inymi mikrobami od druhych chorych pacientov.
kudasdd, pouzivaj po sprchovani este na mokre telo trochu kokosoveho oleja, dobre si to vtri do vlhkej pokozky a nechaj sa vyschnut bez utierania podla moznosti. Kokosak sa ti vpije do pokozky a uvidis, ako sa ti zlepsi.
RNG,tak uz som si to nasla,nemusis odpovedat...
RNG,prosim ta,co znamena vyraz PRESBYOPIA?velmi pekne dakujem za odpoved...
rng chem sa vas ešte opýtat tu koloid.vode dcere budem striekat do nosa a hrdla a ked prestane kašlat lebo už 2 mes kašle 2 antib. krčna no je zahlienene no nevedia si radu a že nechat dokašlat ale heliko. a strep. tam ma ked bude zdrava davat jej občas tu vodu dam aj napit jej aj nastriekam prevent. to bude bobre že, a dat jej ešte niečo ma 7 občas dam b komp. a celask. a nutrolin tabl. nachcem ju moc dopovat ale všetko v jednom naviem tie vitam aj vapnik ..atd. no neviem dakujem
mam strašne lepkave ruky po sprchovani také čudne .z čoho to je...aj tvar mam takú suchú...
môžem si namiesto vodu po holení dávať šťavu z aloe vera?
Oreganovy olej dostat na Slovensku pod menom Candimin.Zialbohu je v podobe palivych kvapiek nie kapsul na lahke prehltnutie, ake som dovazal tam ja.
Dufam, ze casom niekto zacne tak isto dovazat nieco podobne a dost silne.
Na upozornenie, jedna sa o divoke oregano(pamajoran) nie slachtene.
A ucinok je posudzovany podla obsahu carvacrolu, ktory je mnohokrat ucinnejsi, ako thymol v slachtenom oregane.