Otázky na RNG

RNG

nina 26, zrejme sa muselo nieco zmenit, lebo dosial na citrovitale nebolo napisane, kolko a ci obsahuje citricidal.
Citricidal je upraveny vytazok, patentovany,(zvysena aktivita) , nie len obycajny nespecifikovany vytazok z grapefruitovych semien.
Ak citrovital obsahuje dnes 33% citricidalu, tak 60 kvapiek na liter je spravna koncentracia podla mojich skusenosti.

RNG

vova, menovane mozes brat kedykolvek a s cimkolvek az na zinok, ktory by nemal byt brany s jedlami obsahujucimi vela zeleza(masa, niektore zeleniny),m lebo zelezo blokuje absorbciu zinku. Takze medzi nimi by mala byr pauza aspon 2-3 hodiny.

RNG

maria, lekari zatialnevydali ziadne oficialne data na spotrebu enzymov, tj musime doslova jednotlivo hadat, co nam urobi pre telo dobre.
Ale u mnozstvca ludi traviace problemy zacinaju s nedostatkom kyselin a pre to sa jedlo dostatocne nerozlozi v zaludku a premnozia mikroby , ktore mala kyselina znicit.A tato pokazena a nedotravena zmes sa dostane do criev, kde sa este viac premnozia nevhodne kultury a nemoze nastat dobra absorbcia z nedokonale natraveneho jedla.
Takze aj napriek uplne spravnemu zlozeniu stravy telo nedostane vsetko, co potrebuje a tam problemy zacnu.
Ako som mnohokrat uz zdoraznil, travenie je vec dostatku kyselin, enzymov, vlaknin a spravnych probiotik v crevach.
Co chyba, treba dodat inac ma clovek hromadu roznych problemov.

nina26

RNG prosim Ta kupila som Citrovital kvapky pišu, že sú 33%. Takže na 1 l ide 60 kvapiek? Ja som davala 120. Čo je spravne? Ďakujem

vova

Ahoj RNG, prosim ta vies mi poradit kedy a s cim je najlepsie brat doplnky ako je 3-omega kyseliny (tabletky-rybi olej, cerstvo pomlete lanove semienka), sojovy lecitin, zinok, selen? Myslim, ci rano, na obed, vecer, pocas jedla, pred jedlom, pripadne jest s nicim aby sa latky dostavali do tela a vstrebali v co najoptimalnejsom mnozstve? Vopred dakujem pekne za odpoved a prajem pekny den.

[zruseny12]

dakujem RNG,sak prave preto som ti to rozpisala,lebo som to uz porovnavala s tym,co som mala od teba,lebo raz som si uz objednavala od teba z Lucenca.Ale,uz musim dobrat aj tei,co mam,takze zacnem po 2tablety brat.Este raz velmi pekne dakujem.?/ale musia ucinkovat,lebo uz ma tak nenafukuje,ako predtym,ani brucho nemam nafuknute,uz ho mam pekne ploche,a predtym som ho mala dost nafuknute,takze vidno,ze to ma nejaky ucinok+to vynechanie mlieka a potravin,co mi skodili/
DAKUJEM

RNG

matka 11, collostrum je susene mlieko z prveho podoja, z ktoreho teliatko vypije aj vyse litra. Aj ine cicavce maju kollostrum, aj prve ludske mlieko je collostrum ale najbohatsie na obranne latky je prave kravske a kozie.
Obmedzenie na mnozstvo kollostra nie je, kedze je to jedlo(superjedlo) treba hop brat vo vacsich davkach od 5 do 30 gramov , pripadne i viac denne(tj suseneho prasku, nie cerstveho collostra, to maju k dispozicii len zverolekari, na trhu nic take nie je.
GSE je skratka pre Grapefruit Seed Extrakt(extrakt z grapefruitovych jadierok) Zaroven je to ale aj ochranna znacka produktu firmy NutriBiotic, ktora pouziva patentovany upraveny(zosilnena ucinnost)vytazok z grapefruitovych semienok pod menom citricidal, 33% v zeleninovom glycerine pre lepsie rozpustenie vo vodnych roztokoch
Su aj ine vyrobky z grapefruitovych semienok ale tento spominany je davno znamy(od 1982) a pouzivany masove v USA s vybornymi vysledkami.
Na Slovensku predsvaju slabsi citrovital, presne porovnanie nepoznam,vyrobca neuvadza detaily zlozenia, ale podla nazoru viacerych citatelov je ovela slabsi.

matka11

Prosím Vás o celý názov GSE-pozerala som na stranke ale sama som ho neidentifikovala. KOľko môže byť podávané colostra denne?

Ivka 1

Kikimora neviem sice,kde zonesies GSE ale Aslo / mas ho poriadne vysoke/ sa da znizit aj uzivanim inych prirodnych
produktov.Synovi sme ho dokazali znizit z 2000 na 300. Nie je to este celkom v norme ale v podstate dokaze normalne fungovat. Sportuje a predtym mal pre velke bolesti tazkosti aj s chodzou. Viac na maile.

RNG

kikimora, po antibiotikach pripoadne aj pocas brania antibiotik odporucam brat probiotika. Na streptpkoky su dobre GSE, oreganovy olej a extrakt z oliviovychnlistov.
Miesto GSE je na Slovensku produkt Citovital.
Je sice slabsi ale 2-3 krat tolko kvapiek by malo mat porovnatelne ucinky.
Tj hovorime o 120+ kvapiek do litra vody a pit pomalicky po malych glgoch cely den, nie naraz!. Dobre je ho aj premielat v ustach chvilku.