prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
a2, mimuš255 uz viac x boli prilepene linky, z ktorych sa da internetovym obchodom objednavat s RNG doporucene pripravky.
nech sa opaci:
-odkaz odstránený-
www.puritanspride.com
-odkaz odstránený-
objednat si hadam uz objednate sami..
RNG, ano aj mne sa zdali slabe, preto som sa pytala. neviem teda odkial si mam objednat. v lekarnach maju od firmy barnys 30 tabletkove za cca 400 Sk.
Ahoj RNG, veľmi si vážim Tvoj prístup k ľuďom čo ťa žiadajú o pomoc.tvoje rady sú veľmi kvalitné a určite mnohým pomohli i mne.Ďakujem zato, ale teraz neviem, keď tu radíš ľudom tie potravinové doplnky kde si ich máme zaobstarať, keď Tvoje obchody sú zrušené.Nemyslím to zle, viem že si mal s tým značné problémy, túto stránku navštevujem dlho a čítam Tvoje príspevky, takže viem o čo sa jedná.Ale fakt poraď kde zhánať všetko to čo nám odporúčaš.Niečo dostať aj v lekárňach ale vačšina vecí je tu na Slovensku neznáma.Ešte raz ďakujem.
Dobry den RNG?
vcera ste mi vo Vasom prispevku spomenuli DGL - vytazok zo sladovky...Ja som po dlhom hladani na internete nasla tento vyrobok -odkaz odstránený-
...moze byt aj toto?
DAKUJEM.
Pekny den RNG. Prosim Ta, mohol by si mi dat radu? Prerezava sa mi zub "mudrsoti" osmicka vlavo dole, uz je skoro cely prerezany a zacal sa vytlacat von. Opuchlo mi cele lice, zvacsili sa mi uzliny a boli ma cela sanka, nemozem ani jest a celu noc som nespala. Bolesti sa stupnuju, boli ma z toho uz aj hlava. Nechcem s tym ist zubarke. Mohol by si mi poradit nieco na to? Vopred dakujem.
RNG, pri odbere krvi mi boli robené testy na prítomnosť zápalu v organizme. Sedimentácia bola v norme, čiže nebola zvýšená, takže zápal v tele by som nemala mať. Ja mám však napriek tomu nejaké zvláštne pocity, zvláštne bolesti niekde až v krížoch a nižšie. Je možné, že by mohol byť v tele zápal, aj keď sedimentácia nie je zvýšená????
ďakujem.
RNG -ste uz starsi muz chcem sa vas opytat ako ste na tom po tej chlapskej stanke - myslim sex , ako casto to robite a ako si pomahate ???
vanit , tym sa mysli pravidelne denne. Tukorozpustne materialy sa zhromazduju v tele a predavkovasnie nie je okamzite, az ked sa ich nahromadi privela.
tak dakujem pekne RNG.
uz som kludnejsia
Este jedna vec k tomu predavkovaniu retinolom-
-takze k moznemu teratogennemu ucinku retinolu na plod by mohlo dojst az keby som sa nim predavkovala ja?alebo Teda keby som uzivala dokopy viac ako tie 2 mg,ci 6500 IU denne?
rng ďakujem za odpovede.
Prosím ešte poradiť doplnky na udržanie dobrého zdravotného stavu diabetika I.typu