prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Dávkovanie by nemalo byť individuálne,podľa potreby. Treba toľko užívať aby sa dosiahol požadovaný efekt.
eo a koľko kapsulí denne by sa malo užívať aby sa dosiahla požadovaná dávka?
Balenie obsahuje 450 kapsulí a cena je 100€,dosť vysoká.
dobry den pan RNG, chcela by som sa vas opytat ohladom mojej mamky, ci by ste jej nevedeli poradit nieco na nespavost. tento problem u nej suvisi s klimakteriom, vzdy ked vysadi hormonalnu liecbu, tak nemoze vobec spat, takze je potom nutena sa k nej vratit, skusala aj rozne pripravky z lekasrne na prirodnej baze/rastlinne hormony alebo take nieco/, ale moc jej to nepomaha. za odpoved vopred dakujem.
RNG,ked mam nizku hladinu draslika,mozem si kupit a uzivat doplnok a to Draslik-500mg- vo forme glukonatu + obsahuje este rastlinnu zeleninu + celulozu.A este mi odpis,ci je OK Enzymat.zmes v zlozeni:pankreatin 120mg,papain 61mg,bromelain 50mg,lipaza 20mg,chymotripsin 1,10mg,trypsin 26mg,superoxiddismutaza 150mg + obsahuje yucca schidigera 20mg,hydrolizovany kolagen 20mg,rutin 34mg germanium132 50mcg.
RNG,prosim ta o tvoj nazor na tieto dva doplnky,ci si ich mozem kludne kupovat,ci maju dobru vsrebatelnost:
1.Zn,10mg - obsahuje:fosforecnan vapenaty,glukonat zinku,mikrokrystalicku celulozu,kyselinu stearovu,protihrudkujucu latku - oxid kremicity,karboxymetylcelulozu a stearat horecnaty
2.vit.C : kyselina l-askorbova,zelatina,sacharoza,skrob,šelak,mastene ckyselina vinna,oxid titanicity,zlta SY/farbivo/
Ahojte.
Co je dobre na pretazenu ruku? Okrem kludu. Dakujem.
eo, vitalzyme neuvadza ani kvantitu ani aktivitu svojich zloziek. Vyrobky bez tychto udajov su spravidla velmi slabe, lebo vyrobca sa nema s cim "chvalit"