Otázky na RNG

RNG

moncika, autohemoterapia je stara metoda, kde odobrana krv zo zily sa injektuje niekde inde do tkaniva v tele.
Velmi velke vysledky sa s tym nedosiahli, pokial nezacali do tej krvi pridavat rozne ine latky.
Najviac uspechu maju s ozonizaciou krvi(alebo nasytenie ozonom alebo oziarenie ultrafialovym svetlom a potom dodanie spat do tela ci uz do svalu alebo priamo do zil.
Takato ozonizovana krv vyprovokuje silnu reakciu tela, ktore sa zacne aktivne branit.Metoda je pouzivana pri roznych chorobach, vcitane autoimunnych a rakovin.

RNG

ferra, rutin sa nenici velmi varenim.
Bioflavonoidy su aj v citrusovych plodinach a odporucil by som aj silne antioxidanty a lecitin na cistenie ciev.

ferra

Dobry den RNG. Potrebovala by som radu ohladom popraskanych cievoch a krcovych zil v tehotenstve. Rozhodla som sa konzumovat pohanku, kupila som si lupanu a neviem si s nou rady. Aka je najlepsia priprava, aby nedoslo k strate rutinu? Mozem ju chvilu povarit, alebo ju mam jest napucenu vo vode surovu. To iste s ovsenymi vlockami. Nevadi ked ich tri minutky povarim vo vode? Dakujem.

RNG

frontmax, tuky so strednym a kratkym retazcom(mensie molekuly) v tele lepsie cestuju a lepsie sa absorbuju. Telo ich vie spalovat aj na vyrobu mechanickej energie, na rozdiel od dlhsich retazcov.
O tom ze sa neukladaju v tejto forme neviem. Ale je to dost pravdepodobne ze sa ich ulozi menej, lebo ich telo vie lahsie spalit.

RNG

Usiko, triglyceridy je forma tukov v prirode.
Lipidy su jednoduche tuky. Lipoproteiny su tuky viazane na boelkoviny(proteiny) pozname ich aj pod menom cholesteroly.
DYSLIPOPROTEINEMIA je privela lipoproteinov=cholesterolov v krvi.
Cholesteroly aj triglyceridy sa vytvaraju aj v peceni z prebytocnych cukrov.
Ich vyroba sa da znizit pravidelnym pouzivanim
lecitinu a
policosanolu.
A samozrejme menej cukrov a jemnych muk.

frontmanx

RNG, prosim ta, preco ma kokosovy tuk ine vlastnosti nez tuky, obsahujuce tuky s dlhsimi molekulami?
aky telesny proces zohrava ulohu v tom, ze MCT (tuky so strednym retazcom) su telom spracovavane inak nez tuky s dlhsimi retazcami?
je pravda, ze tieto tuky telo nevie ukladat?
diky