Otázky na RNG

dragonfly53

RNG, dakujem.
takze tie enzymy povedzme hodinu pred jedlom a trebars hodinu po jedle? lebo niekedy, najmä pred vecerou mi to nevychadza (zdrzim sa v praci a pod.)pritom by som chcela pravidelne brat 3x2 multienzymu.
so zinkom a Bckami sme aj zacali, aj kelp, yam, pupalku moc nie.
este raz dakujem, bez teba by som ani nevedela, ze niektore pripravky existuju a akym sposobom ucinkuju.

skrupinka

ahoj rng, chcem ťa poprosiť o radu ohľadom lišajov=suché fľaky na koži, syn ich má a ani natieraním holtovou masťou sa nám nedarí zbaviť sa ich. Neviem si s tým rady možná poznáš nejaké lepšie riešenie. Syn má 13 rokov čiže puberta. Vďaka

jara

RNG, je dobre jest kazdy den strucik cesnaku? Ked mali synovia nadchu, dali si povedat aspon na kusok strucika s kuskom chleba a s medom, myslim, ze im to pomahalo, starsi, 10 r.si aj sam pytal, lebo mal pocit, ze mu je lepsie, ale mam len kupovany, samozrejme CHINA dakujem

house

nemozu rast Lipomov sposobovat rastove
hormony davane kurcatam ,konzumacia
kuraciny dovezenej napr. z Polska vo
vacsom mnozstve ?

perlička

Rng, vedeli by ste mi prosim poradit? mam po styridsiatke a napriek tomu, ze si plet na tvari osetrujem nie lacnymi kozm. pripravkami, mam plet mdlú, ochabnutu. co by ste poradili, co na plet aby aspon trocha sa dala vyzivit a "prebrat k zivotu" teraz po zime?
dakujem za odpoved

RNG

house, lipomy su tukove prebytky, tvoria sa ked telo nevie spracovat prebytocne tuky, tj pri prebytku tukov a nedoatatku enzymu lipazy. Takze menej tukov v potrave, pravidelne pouzivanie lecitinu(lyzica 2x za tyzden) a pripadne doplnok enzymov a jodu by to mal vyriesit.