prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG, dakujem.
takze tie enzymy povedzme hodinu pred jedlom a trebars hodinu po jedle? lebo niekedy, najmä pred vecerou mi to nevychadza (zdrzim sa v praci a pod.)pritom by som chcela pravidelne brat 3x2 multienzymu.
so zinkom a Bckami sme aj zacali, aj kelp, yam, pupalku moc nie.
este raz dakujem, bez teba by som ani nevedela, ze niektore pripravky existuju a akym sposobom ucinkuju.
RNG, je dobre jest kazdy den strucik cesnaku? Ked mali synovia nadchu, dali si povedat aspon na kusok strucika s kuskom chleba a s medom, myslim, ze im to pomahalo, starsi, 10 r.si aj sam pytal, lebo mal pocit, ze mu je lepsie, ale mam len kupovany, samozrejme CHINA dakujem
Original GSE: 60kv/ 1 liter vody
Citrovital: 120 kv/ 1 liter vody
nemozu rast Lipomov sposobovat rastove
hormony davane kurcatam ,konzumacia
kuraciny dovezenej napr. z Polska vo
vacsom mnozstve ?
nasla som tieto vyrobky:
slovakia.collagenbeauty.com
myslite si, ze naozaj moze takyto kolagen dodavany z vonka zvysit pruznost pokozky?
dakujem
Rng, vedeli by ste mi prosim poradit? mam po styridsiatke a napriek tomu, ze si plet na tvari osetrujem nie lacnymi kozm. pripravkami, mam plet mdlú, ochabnutu. co by ste poradili, co na plet aby aspon trocha sa dala vyzivit a "prebrat k zivotu" teraz po zime?
dakujem za odpoved
RNG nestracas cas s pisanim :)
house, lipomy su tukove prebytky, tvoria sa ked telo nevie spracovat prebytocne tuky, tj pri prebytku tukov a nedoatatku enzymu lipazy. Takze menej tukov v potrave, pravidelne pouzivanie lecitinu(lyzica 2x za tyzden) a pripadne doplnok enzymov a jodu by to mal vyriesit.