prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
zletravenie, GSE tekuty ma asi 20 kvapiek na ml a prichadza v baleni 2 ozs, co je zhruba 60 ml. Neviem co za vyrobok to mas v baleni 45 ml.
GSE je vyrobok firmy NutriBiotic, so zlozenim 33% citricidalu, co je tam jedina aktivna latka.
Citricidal je len jeden, lebo je to registrovany patentovany aktivovany vytazok z grapefruitovych semien.
Ine vyrobky vystupujuce pod menom GSE su napodobneniny a pokial nehovoria presne zlozenie(tj co sa tyka obsahu citricidalu), nemozem na ich ucinok ani len komentovat.
Kokosovy olej sa vytlaca z duziny kokosovych orechov.
Extra virgin je z nezrelych(zelenych) kokosovych orechov vytlacany a zbierany studenou cestou, bez chemie.
Obycajny kokosovy olej, komercny, je vytlacany a extrahovany z duziny zrelych kokosovych orechov(susena duzina sa nazyva kopra) a ma rozne kvality podla technologie.
Vo svete sa bezne pouziva na varenie,kozmetiku a vyrobu roznych mydiel, takze by nemal byt drahy. Samozrejme v kapsuliach je iste besne drahy,
hlavne pre to, ze pri vareni alebo protikandidivej diete ho treba hodne vela.
3 lyzice su vyse 30 gramov, takze na protikandidovu ucinnu dietu potrebujes na 14 dni skoro pol kila oleja alebo 7 spominanych flasiek po 60 jednogramovych kapsuliach.
Aj je mi tazko si predstavit prehltnut denne 30 jednogramovych kapsuli!!.
A menej ti denne na energiu nestaci ani ti nedoda dost protiplesnovej aktivity.
Nezabudni, tu sa nehovori o liekoch ale o liecivych potravinach a potravinovych doplnkoch. Tj obvykle miligramy nestacia....
kaine zoe, mnohe "lieky" dnes vyrabane a pouzivane maju privela skodlivych bocnych ucinkov. Notoricke su pri tom aj antidepresiva, ktore su casto navykove(tj neda sa ich zbavit jednoducho) a ich ucinky casto nepomozu ale poskodia.
Preto sa tu na fore snazim uviezt ine riesenia, pouzitim prirodnych latok, meditacii, zdravotnych cviceni, zlepsenia vyzivy, rozne doplnky a podobne.
Ved nakoniec vsetky problemy tohoto typu v tele su z istych nedostatkov roznych latok, ktore sa daju doplnit.
ahoj RTG. vies nieco o antidepresivach zoloft alebo seroxat? nasla som na wikipedii nenormalne side effects, stavy este horsie ako predtym... tiky v hlave, pocit elektr. sokov, zhorsenie myslienok na samovdazdu... dieta ma potom vady na srdci... nechcem dramatizovat, ale o tycho liekoch prebiehala kontroverzia a bojim sa. dakujem ti pekne
grapefruitovy olej sa vyraba zo supky grapefruitu. Tak ako pomarancovy ci citronovy.
GSE je 33% citricidal, patentovany aktivovany(zosilneny ucinkom) vytazok z grapefruitovych semienok.
Cize sa jedna o celkom odlisnu latku.
inac kaprilova kyselina tvori 8% v kokosovom oleji a 3 lyzice kokosoveho oleja obsahuju asi 3 gramy caprilovej kyseliny.
Olejova, stearova, kaprilova, to su vsetko zlozky roznych olejov, v primeranych davkach telu nemozu skodit.
zletravenie,
Ryzove chlebiky ani keksiky nepatria do antikandidovej diety.
Spravne prevedena antikandidiva kura trva maximum 2 tyzdne a neobsahuje ZIADNE sacharidy.
Nevyhnutne su pri nej kokosovy olej(nahrada za sacharidy) 3 lyzice + denne,
oreganovy olej(candimin, 3x2 kvapky denne)
GSE 60 kvapiek denne.
Z potravin je to maso,vajcia, ryby, huby ,orechy, oleje a najma hromada zelenin, okrem mrkvy, ktorej ma byt len celkom malicko, lebo obsahuje sacharidy(mrkva je sladka...)
A samozrejme na noc treba brat probiotika, co najvacsie davky.
Hnacka je priznak, ze je v crevach nieco nezelatelne, drazdive.Mozu to byt rozne potraviny, ktore telo nevie spracovat(potravinove alergie), zamorenie v jedle alebo nejaka nakaza.